Hoe krijg ik de perfecte zomer lichaam

January 6

Hoe krijg ik de perfecte zomer lichaam

De zomer is hier en wat een betere manier te verwelkomen van het warme weer dan het hebben van een perfecte zomer lichaam. Tijdens de koude wintermaanden is het gebruikelijk om minder actief en gevoeliger voor zich overgeeft aan die comfort levensmiddelen. Helaas, dit kan leiden tot het winnen van een paar ponden en verliezen elke spierdefinitie die we hebben gehad. Met de juiste trainingsprogramma en dieet, echter dit probleem kan gemakkelijk worden opgelost zodat u kan in de zon op het strand wegkwijnen en niet verlegen en bedekt-up.

Dieet

Stap 1

Hoe krijg ik de perfecte zomer lichaam

Die calorieën tellen. Zelfs als je gewoon wilt "Toon-up," juiste voeding is de sleutel tot elk trainingsprogramma. Er zijn tal van online food diaries die kunnen helpen u beoordelen hoeveel calorieën u in elke dag, samen met de juiste balans van voedingsstoffen nemen moet.

Stap 2

Houd een evenwichtige voeding. Dit betekent niet alleen het behoud van een bepaalde hoeveelheid calorieën per dag, maar ook om ervoor te zorgen dat u neemt in de juiste soorten calorieën. Deskundigen in de Mayo Clinic zeggen 45 tot 65 procent van uw dieet moeten worden samengesteld uit koolhydraten. Eiwit moet tussen 10 en 35 procent, terwijl vet 20 tot 35 procent moet.

Stap 3

Drink veel water, ten minste 64 oz. per dag. Water niet alleen natuurlijk detoxes van je lichaam en helpt met controle van de eetlust, maar heeft ook aangetoond dat het verhogen van uw metabolisme.

Stap 4

Hoe krijg ik de perfecte zomer lichaam

Eet je groenten. Streven naar negen porties groenten en fruit per dag eten.

Oefening

Stap 1

Hoe krijg ik de perfecte zomer lichaam

Bewegende ophalen U zou het krijgen van 150 minuten van cardio-oefening per week; dat is vijf tot 10 minuten van warm up en een vijf tot 10 minuten afkoelen. Zo verhogen dat hartslag met wandelen, hardlopen, dansen of zwemmen.

Stap 2

Hoe krijg ik de perfecte zomer lichaam

Pomp van sommige ijzer. Zorg die spieren pop met ten minste twee 20 minuten kracht trainingen per week. Hierbij moet alle grote spiergroepen; armen, benen, borst en rug.

Stap 3

Hoe krijg ik de perfecte zomer lichaam

Vergeet niet te rekken. Schieten voor 30 minuten een week uit te rekken, maar zorg ervoor om te rekken na elke training.

Waarschuwingen

  • Voordat u begint een nieuwe trainingsprogramma of dieet, zorg ervoor dat uw arts raadplegen.

Tips

  • Vasthouden aan de buitenste doorgangen van de supermarkt voor onbewerkte voedingsmiddelen.
  • Begin uw ochtend met een wandeling van 20 minuten of joggen.
  • Hebben cafeïnevrije thee als water te zacht voor u is.

gerelateerde artikelen