Welke kruiden & Drugs verbeteren circulatie?

December 24

Welke kruiden & Drugs verbeteren circulatie?

De gevolgen van slechte circulatie kunnen invloed hebben op uw hart en uw ledematen; het treedt op wanneer uw aderen verstopt raken met cholesterol plaque ten gevolge van atherosclerose, of verharding van de slagaders. Wanneer slagaders naar je hart zijn aangetast, het heet coronaire ziekte, die pijn op de borst veroorzaakt wanneer uw conditie ernstig is. Perifere vasculaire ziekte beïnvloedt de slagaders in uw ledematen, meestal uw benen en voeten, pijn veroorzaakt wanneer je dat loopt gaat weg met rest. Slechte circulatie wordt meestal behandeld met recept medicijnen, maar ook sommige kruiden nuttig kunnen zijn. Nooit behandelen circulatie problemen op uw eigen; uw zorgverzekeraar vragen in behandeling die het beste is voor u.

Hawthorn

Hawthorn, of Crataegus oxyacantha, is een lid van de familie rose en een doornige struik waarvan bloemen, bladeren en bessen worden gebruikt om kruidenpreparaten. Het gebruik ervan als een kruidenmiddel voor verbetering van de circulatie naar het hart gaat terug tot de Middeleeuwen. Meidoorn heeft verschillende effecten op het hart. Het werkt om het verwijden van de kransslagaderen, die verhoogt de circulatie naar het hart, en vermindert ook de bloeddruk en de werklast van het hart. Neem de haagdoorn onder toezicht van uw arts, als hoge doses leiden lage bloeddruk en onregelmatige hartslag tot kunnen.

Knoflook

Knoflook is bekend als een prikkelende smaakstof voor veel voedsel, maar het bezit ook sommige krachtige medicinale eigenschappen. Verse teentjes knoflook bevatten allicine, de stof die verantwoordelijk is voor de karakteristieke geur van knoflook en een aantal van zijn geneeskrachtige eigenschappen. Knoflook vermindert de hoeveelheid cholesterol vorming van de plaque in de slagaders door het verlagen van de niveaus van "slechte" cholesterol, LDL, of low-density lipoprotein genoemd. Een onderzoek uit 2004 gepubliceerd in "The Journal of Nutritional Biochemistry" verslagen dat dieet suppletie met 600 mg knoflook Verhoogde doorbloeding en circulatie. Knoflook vermindert de bloedstolling, dus spreken met uw arts alvorens het.

Nitroglycerine

Nitroglycerine is een nitraat medicijn gebruikt ter verbetering van de circulatie naar het hart. Nitroglycerine werkt om het verwijden van de kransslagaderen, verhoging van bloed klap op het hart en verlichten van de werklast van het hart. Nitroglycerine wordt gebruikt voor het afwenden van een hartaanval of voorkomen dat een voorkomen; het wordt gegeven onder de tong of in tabletvorm en mag worden gebruikt bij de eerste tekenen van pijn op de borst. Het kan u zich duizelig voelt, dus Drugs.com beveelt aan nemen van het zittend maken. Bijwerkingen zijn ernstige hoofdpijn, flauwvallen, wazig zicht, misselijkheid en branden in je mond.

Cilostazol

Cilostazol is een bloedplaatjes-aggregatie-remmer voorgeschreven om verkeer naar uw benen. Ontbreken van verkeer naar uw benen kan ontstaan door PVD of perifere vaatziekten, waardoor intermitterende intermittens of pijn in de kuiten bij het lopen van lange afstanden. Cilostazol verwijdt de bloedvaten die omloop aan de benen leveren. Het vermindert ook de kleverigheid van de bloedplaatjes aan het verminderen van de vorming van bloedstolsels. U moet cilostazol precies zoals voorgeschreven. Informeer uw arts als u congestief hartfalen hebt, zoals cilostazol kan leiden tot verslechtering van deze aandoening.


gerelateerde artikelen