How to Cook ingevroren vis in folie

February 14

How to Cook ingevroren vis in folie

Keuken vis in een verzegelde, luchtdicht zakje is een van de gemakkelijkste en gezondste bereidingswijzen. Bedoeld als koken "en papillote"--de Franse term voor de techniek--het meestal dringt voor de verpakking van de vis in een perkament perceel en het bakken in de oven. Folie werken voordeel net zo goed als perkament, met het extra dat het geschikt voor de grill is. U kunt deze methode ook gebruiken om te koken vis rechtstreeks uit de vriezer, een smakelijke maaltijd op tafel zetten in slechts enkele minuten.

Stap 1

Spoel de bevroren filet gedeelten onder koud stromend water te verwijderen van elk oppervlak vorst of ijzige glazuur van de vis. Dep ze droog met een schone papieren handdoeken.

Stap 2

Scheur een vel aluminiumfolie, waardoor een ruwe 12-inch plein voor elk gedeelte. Kwast of spray de folie licht met uw voorkeur koken olie.

Stap 3

Elke filet in het midden van een vel folie, regelen dan de randen van het folie til en vouw ze samen een zegel. Doe hetzelfde voor elk uiteinde, een losse pakket voor elke filet maken.

Stap 4

Verwarm uw oven of grill tot 425 graden Fahrenheit. Plaats de bevroren filets in hun zakken op het grillrooster, of schik ze op een bakplaat en schuif ze in de oven.

Stap 5

Kook de filets voor ongeveer 8 tot 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de filets en het aantal filets die je koken. Verwijder de vis uit uw oven of grill en openen van de pakketten, dan seizoen van de ontdooide filets naar uw smaak. Opnieuw verzegelen de pakketten en cook nog eens 8 tot 10 minuten.

Stap 6

Verwijder uw vis uit de oven of barbecue en de pakketten opnieuw te openen. Zorgvuldig overbrengen in elke filet een plaat. De sappen in het pakket kunnen worden gebruikt voor het maken van een saus of gewoon dribbelde over elke filet.

Waarschuwingen

  • Wees voorzichtig wanneer u de pakketten opent. Daarin zult genoeg hete stoom te veroorzaken een ernstige branden als je niet voorzichtig zijn, en het koken sappen van de vis uw handen schroeien kunnen als ze uit de folie morsen.

Tips

  • De visfilets stoom in eigen sappen in de folie verpakking, als licht en smaakvol een koken methode, zoals kan worden gedacht. Te voegen aroma's aan de vis, kunt u regelen de filets op een bedje van verse kruiden of aromatische groenten, of een scheutje wijn of vruchtensap aan het pakket toevoegen. Gedroogde kruiden, specerijen en kruiden mixen moeten halverwege de kooktijd, wanneer de vis heeft genoeg om te beginnen met het opvangen van de smaken ontdooid worden toegevoegd.

Wat die u nodig hebt

  • Papieren handdoek
  • Aluminiumfolie
  • Kruiden naar smaak
  • Platen

gerelateerde artikelen