Cardio-oefening wanneer ziek

March 31

Cardio-oefening wanneer ziek

Wanneer u een met een workout routine doorstart Maak, kan naar beneden met een ziekte echt ingesteld u terug. Soms krijgen uit bed en springen op de loopband kunnen helpen uw symptomen, maar andere tijden kan het verergeren van uw ziekte. Uw symptomen rekening houden bij het bepalen of je oefeningen moet als je ziek.

Wanneer is het OK

Om te bepalen of je moet uitoefenen, door de controle van de "boven-de-nek" te doen. Als uw symptomen allemaal boven de nek, zoals loopneus, neusverstopping, een kleine keelpijn of andere symptomen van de verkoudheid zijn, is het OK om te oefenen. Oefening kan zelfs helpen verbeteren van uw klachten door het openen van uw neusgangen, die tijdelijk verbetert de congestie.

Wanneer om uit te rusten

Als uw symptomen onder de hals zijn, slaat u de sportschool. Dit omvat ook borst congestie, een intense hoest of een last van de maag. Bovendien hebt u een koorts of pijnlijke spierpijnen, rust houden. Echter is deze regel boven - of onder-de-nek niet altijd spot-on. Als u ernstige symptomen van de boven-de-nek hebt, zoals een zeer pijnlijke keelpijn, rusten totdat de symptomen verdwenen.

Bovendien, denken over andere mensen in de sportschool. Als uw klachten besmettelijk zijn, kon u riskeren anderen besmetten. Daarom, als u zich zorgen maakt u helemaal niezen kan worden de elliptische trainer, trainen thuis of nemen een pauze van oefening.

Gevolgen

Bij het maken van uw beslissing, houd in gedachten dat soms uitoefening kan een negatief effect hebben op je lichaam. Cardio oefening verhoogt uw hartslag en uw kerntemperatuur, evenals zorgt ervoor dat u te verliezen van water door transpiratie. Dit is fijn wanneer je gezond bent, maar hebt u een koorts, de kern van uw lichaamstemperatuur is reeds naar voren gebracht. Verhoging van het verder kunnen gevaarlijk zijn, volgens de website van de gezondheid Fitday. U wilt ook niet Word uitgedroogd wanneer je ziek bent.

Wijzigingen

Als u wanneer ziek uitoefenen, wijzigt u de intensiteit en de duur van uw training zo veel als 50 procent. Bijvoorbeeld, als u gewoonlijk voor cardio-oefening uitvoert, wandelen in plaats daarvan. Luister naar uw lichaam — als uw symptomen na vijf tot 10 minuten verbeteren, kunt u het verhogen van de intensiteit. Als u gevoel begint duizelig, zwak of misselijk, uw lichaam vertelt je om een pauze te nemen.


gerelateerde artikelen