Een lijst van School Snacks voor ADHD Kids

March 2

Een lijst van School Snacks voor ADHD Kids

De meeste ouders begrijpen dat voedsel gevechten onderdeel zijn van het opvoeden van kinderen, maar ouders van kinderen met aandacht-deficit hyperactivity disorder worstelen kunnen te overtuigen van hun kinderen te eten genoeg, volgens geregistreerde diëtist David Feder, schrijven voor "ADDitude," een magazine gewijd aan aandacht stoornissen. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen helpen een kind met ADHD focus en concentratie beter. U moet echter met uw kind arts spreken over de risico's en voordelen van het gebruik van voedsel als een potentiële behandelingsoptie.

Eiwit Is krachtig

Snacks rijk aan eiwitten kunnen helpen van een kind met ADHD focus en concentreren voor langere tijd, volgens Feder. Crackers met moer boter, zoals pinda of amandel boter, is een voorbeeld van een draagbare school hapje rijk aan eiwitten. Een handvol noten of zaden, zoals cashewnoten, pecannoten en pompoenpitten, is een andere eiwitrijke idee. Mager vlees, is zoals wit-vlees kip of kalkoen, verpakt in een stukje kaas met minder vet ook een goede eiwit-snack die verpakkingen goed te nemen naar school.

Belasting op Omega-3 vetzuren

Feder suggereert voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren voor kinderen met ADHD, omdat deze voedingsstof verhoogt de hersenfunctie en geheugen kan opvoeren. Walnoten zijn een goede bron van omega-3 vetzuren, en ze zijn gemakkelijk te vervoeren naar school, ook. Gemalen flaxseeds zijn een andere goede bron van omega-3 vetzuren, en u kunt deze toevoegen aan zelfgemaakte muffins of brood, twee items die draagbaar genoeg zijn te nemen naar school.

Krijg meer complexe

Complexe koolhydraten, met name degenen die vezel bevatten, kunnen helpen kinderen met ADHD, omdat ze voorkomen de suiker van het bloed van de snelle spikes, Feder notities dat. Verse groenten en fruit zijn voorbeelden van complexe koolhydraten, en vele variëteiten, zoals appelen en wortelen, pak goed in een rugzak, ook. Een hele korrels pita met hummus of een pindakaas en jam sandwich op volkoren brood zijn extra ideeën. Gedroogde vruchten, noten, zaden en hele korrels crackers zijn een paar meer complexe koolhydraten die gemakkelijk kunnen worden genomen naar school.

Bepaalde voedingsstoffen zijn sleutel

Een nutriënt-dichte voeding is belangrijk voor alle kinderen, maar het verhogen van de inname van vitaminen en mineralen voor kinderen met ADHD kan helpen verhogen focus. Volgens Feder, kunnen zink, ijzer en magnesium helpen een kind met ADHD concentraat beter. Fruit, groenten, noten, zaden en gehele korrels zijn goede bronnen van deze voedingsstoffen. Gedroogde vruchten leveren deze voedingsstoffen, ook. Mager vlees is een andere goede bron, dus overweeg versturen van hele korrels crackers met wit-vlees kip of mager rosbief voor een gezonde snack.


gerelateerde artikelen