Diabetes dieet om gewicht te verliezen

June 18

Diabetes dieet om gewicht te verliezen

Mensen met diabetes die een kleine hoeveelheid gewicht verliezen verbeteren hun bloedsuiker en het risico van hart-en vaatziekten, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Een calorie vermindering dieet gebaseerd op de voedselpiramide van Diabetes leert mensen met diabetes goed voedsel keuzes te maken en bepalen van porties. Om gewicht te verliezen, moeten vrouwen tussen 1200 tot 1600 calorieën per dag en mannen 1600 tot 2.000 calorieën per dag, volgens het nationale Instituut van Diabetes en spijsverterings en nier aandoeningen of NIDDK.

Zetmeel

Zetmeel bieden koolhydraten, vezels, vitamine en mineralen en moeten worden geconsumeerd bij elke maaltijd, zegt NIDDK. Mensen met diabetes moeten meer volkoren zetmeel voor de fiber kiezen. Fiber helpt bij gewichtsverlies door het beheersen van de honger. Om gewicht te verliezen moeten vrouwen hun inname tot zes porties en mannen acht porties per dag beperken. Een portie grootte is gelijk aan één sneetje brood, een kleine aardappel, 3/4 kopje ongezoete koude ontbijtgranen, zes van de crackers, 1/3 kopje van pasta of rijst en 1/2 kopje maïs of erwten.

Groenten

Groenten zijn laag in calorieën en rijk aan vitaminen, mineralen en vezels, volgens de American Diabetes Association. Eten om te calorie-inname te beperken, rauwe en gekookte groenten zonder een hoge vette sauzen. Vrouwen moeten drie porties groenten op een diabetes dieet om gewicht te verliezen een dag en mannen vier porties per dag. Een portie grootte is gelijk is aan 1/2 kop gekookte of 1 kop rauwe. Goede caloriearm plantaardige keuzes omvatten wortelen, lommerrijke Groenen, broccoli, komkommers, paddestoelen, broccoli en sperziebonen.

Vruchten

Fruit bevat vitaminen, mineralen, vezels en koolhydraten. Het gehalte aan koolhydraten in voedingsmiddelen zoals fruit, zetmeel en melk, effect van de bloedsuikerspiegel, waardoor het belangrijk om te controleren porties en inname. Vrouwen met diabetes die willen om gewicht te verliezen moeten twee porties van fruit op een dag en mannen vier porties per dag. Een portie grootte is gelijk aan 1/2 kop ongezoete ingeblikt fruit, 1 klein stukje vers fruit, 1 kopje verse meloen en 2 tbsp. van gedroogde vruchten.

Melk en zuivelproducten

Melk en zuivel voedingsmiddelen zijn een goede bron van calcium, eiwitten en koolhydraten. Mannen en vrouwen na een diabetes dieet om gewicht te verliezen moeten beperken hun inname tot twee porties per dag, volgens NIDDK. Een portie grootte is gelijk aan 1 kop melk en 1 kopje yoghurt. Als u wilt beperken de calorie-inname voor gewichtsverlies, vetarme en nonfat melkproducten te kiezen.

Vlees en vleesvervangers

Voedsel in het vlees en het vlees plaatsvervanger groep voorziet eiwit, vitaminen en mineralen. Mannen en vrouwen met diabetes proberen om gewicht te verliezen moeten beperken hun inname tot 4 tot 6 oz. per dag. Houd de porties klein, stelt de American Diabetes Association. Een 3-oz. gedeelte van vlees, gevogelte of vis is ongeveer de grootte van een dek van kaarten. Ter verdere vermindering van calorie-inname, moeten mensen Kies mager deelstukken van vlees en gevogelte en alle zichtbaar vet trim. Tofu, eieren, gedroogde bonen, noten en bonen ook vallen in deze groep. Een een ounce portie van het vlees en het vlees plaatsvervanger groep zou gelijk aan 1-oz. van vlees en pluimvee van vis, een ei, 1/4 kopje kwark, 1/2 kopje voor tofu en 2 tbsp. van pindakaas.

Vetten en snoep

In deze groep voedingsmiddelen hebben weinig voedingswaarde en totale inname moet worden beperkt, volgens de American Diabetes Association. Vrouwen die proberen om gewicht te verliezen kunnen beschikken tot drie porties vetten en snoep per dag en mannen op vier porties per dag. Een portie is gelijk aan 1 tsp. van olie, margarine of boter, twee kleine cookies, 1/2 kop ijs en een gewone donut.


gerelateerde artikelen