Tandenpoetsen maakt ze witter?

June 4

Tandenpoetsen maakt ze witter?

Veel mensen zijn voortdurend op zoek naar eenvoudige manieren om te kijken aantrekkelijker. Een populaire techniek is tanden bleken. Goede mondhygiëne dicteert frequente borstelen, die kan helpen om je tanden witter. Tanden bleken door middel van borstelen is niet de meest effectieve methode, maar het merkbare resultaten kan opleveren indien behoorlijk gedaan.

Overwegingen

Je tanden zijn van nature wat schaduw van wit. Vanwege het eten, drinken, roken en inname van bepaalde medicijnen, volgens Linda Dyett van de Consumer Guide to tandheelkunde, verandert na verloop van tijd hun kleur. Dit gebeurt zelfs als je borstel hen regelmatig omdat het glazuur voor hen ontwikkelt kleine scheuren en spleten die val van puin. De onderliggende dentine, die een gelige kleur heeft, ook begint te tonen door middel van het glazuur draagt naar beneden en transparant als gevolg van leeftijd, trauma en voedsel zuren krijgt.

Effecten

Borstelen van uw tanden minstens tweemaal per dag helpt ze wit houden door het verwijderen van het puin dat zich ophoopt van normaal eten en drinken. U moet borstel ze effectief te maximaliseren van de reinigende werking. De gezondheid van de tieners van de Nemours, een wellness-website, verklaart dat u moet borstel van twee tot drie minuten per sessie. Opfrissen van de plek waar je tanden van het tandvlees aan de bovenkant uitbarsten. Schrob de kauwen oppervlak grondig, krijgen de borstels van de tandenborstel in kleine spleten. Eindigen door de achterkant van je tanden poetsen.

Toebehoren

Regelmatig borstelen is vaak niet genoeg om hun helderste schaduw van witte tanden. Dr. Alan Carr, een prosthodontist met de Mayo Clinic, legt uit dat whitening tandpasta kan een gunstiger effect hebben dan gewone tandpasta. Het bevat schuurmiddelen die Pools van de tanden en de chemische stoffen die vlekken aanval. Echter duurt het vaak maximaal vier weken om een merkbaar effect te bereiken. Whitening tandpasta eigenlijk verandert niet de kleur van een tand. Het filter is alleen verwijderd oppervlak vlekken.

Alternatieven

Effectieve alternatieven voor whitening tandpasta werken via een ander proces. Whitening strips en gels eigenlijk bleken van tanden, verklaart Dyett. Dit soort whitening kan thuis gedaan worden met de winkel koopt producten of kits verkregen van een tandarts. Veel tandheelkundige kantoren ook uitvoeren whitening. Hun proces werkt meestal sneller dan doe methoden omdat zij sterker producten gebruiken en hun effectiviteit met laserlicht kunnen vergroten.

Waarschuwing

Carr waarschuwt dat whitening tandpasta's schade aan uw tandglazuur toebrengen kan als u het overmatig gebruiken. Bescherm jezelf met behulp van een merk met de American Dental Association zegel van aanvaarding. Gebruik het niet meer dan twee keer per dag. Gebruik een gewone tandpasta voor elke extra poetsen binnen een periode van 24 uur.


gerelateerde artikelen