Hoe lang duurt een Migraine-hoofdpijn laatste?

October 5

Hoe lang duurt een Migraine-hoofdpijn laatste?

In het midden van een migraine-aanval is alles wat je wilt weten hoe veel meer het gaat duren. In een studie door Dr. Terayama et al. vonden de onderzoekers dat de duur van een migraine is een van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van leven voor migraine-patiënten. Dus hoe lang duurt een migraine-hoofdpijn laatste? Het overal tussen een half uur en een aantal dagen kon duren, en het is afhankelijk van verschillende factoren.

Migraine typen

Het type van migraine is de grootste indicator van hoe lang uw migraine zal duren. Een optische migraine, of een aura, duurt maximaal een uur of twee. Klassieke migraine, die pijnlijke migraine met aura komen vóór de hoofdpijn, laatste tussen één en twee dagen. Gemeenschappelijke migraine, die niet Aura's eerste hoeven, kunnen maximaal drie of vier dagen duren. Meer informatie over uw type van migraine bij het bepalen over hoe lang het zal duren.

Rebound hoofdpijn

Dr. David Buchholz, een neuroloog van de Johns Hopkins University, schrijft in zijn boek over migraine dat rebound hoofdpijn, migraine die kort na een initiële migraine optreden, sterker en duurzamer dan de eerste hoofdpijn kunnen zijn. Ter beperking van de duur van uw migraine symptomen, maatregelen treffen om te voorkomen dat rebound hoofdpijn. Vermijd cafeïne in levensmiddelen en medicijnen. Krijg veel ononderbroken slaap en blijf goed gehydrateerd. Vermindering van uw migraine triggers kan verminderen ook de lengte van uw migraine.

Triggers

Sommige voedingsmiddelen verhogen uw kansen van het hebben van een migraine. Hoe meer je van deze trigger voedingsmiddelen eet, hoe slechter de migraine wordt, en hoe langer wordt, ook. Vermijd voedingsmiddelen met tyramine, met inbegrip van leeftijd, kazen en chocolade of voedingsmiddelen met nitraten zoals bewaard vlees. Sturen duidelijk van levensmiddelen die van MSG, die is gevonden in tal van bereide levensmiddelen. Elimineer citrusvruchten als degenen op uw migraine brengen. En verminderen uw cafeïne inname, aangezien het sterke rebound hoofdpijn kan veroorzaken. Deze triggers beheren zal u helpen uw migraine kan overnemen en hun duur verkorten.

Migraine vroeg vangen

Vangen van migraine vroeg kunt beperken hoe lang ze meegaan. Voor sommige migraine-patiënten, merken vroege tekenen van hun migraine komt op middelen kunnen ze de sprong op de pijnlijke hoofdpijn. Sommige merken veranderingen in hun visie, terwijl anderen gevoelloos of tintelende ledematen voelen. Extreme dorst kunnen ook een vroeg teken van migraine. Zodra u deze symptomen opmerkt, start uw migraine te behandelen. Drink water, nemen uw recept of over-the-counter medicatie en verplaatsen naar een gebied met weinig licht. Ontspanningstechnieken gebruiken om vrij van enige spanning in uw gezicht, kaak of nek.

In de genen

De National Institutes of Health verslag dat onderzoekers zijn het vinden van een grotere rol van genen in migraine. Genen predisponeren sommige mensen aan het hebben van migraine en kunnen ook een rol spelen in hoe we migraine ervaren. U kan niet controleren of wijzigen van uw genen, maar als u weet dat een ouder heeft ook migraine, wees waakzaam over het terugdringen van uw migraine triggers. Praat met uw arts als migraine in uw familie draaien. Informatie over hoe u kunt verbeteren van migraine symptomen en bewaar ze zo kort mogelijk.


gerelateerde artikelen