Wat zijn de voordelen van Spaghetti Squash?

October 8

Wat zijn de voordelen van Spaghetti Squash?

Spaghetti squash dankt zijn naam aan het feit dat, wanneer deze reeds gekookt is, de binnenkant vlees trekt voor de shell in lange strengen, die lijkt op spaghetti pasta. Ovaal gevormde en geel, spaghetti squash kan worden beschouwd als een zomer of winter squash en is beschikbaar het hele jaar door in de meeste kruidenierszaken. Toe te voegen aan uw menu brengt een smakelijke traktatie bij je mond en verschillende voordelen voor de gezondheid aan je lichaam.

Vitaminen

Spaghetti squash bevat een breed scala aan vitaminen. Een portie 1-cup biedt 5.4 mg vitamine C, die bijna 10 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is, volgens de USDA National Nutrient Database. Andere vitamines bevatten A, B-6, thiamine, riboflavine, niacine, folaat, pantotheenzuur en vitamine K. Een rapport van de Universiteit van de staat van Colorado legt uit dat het verkrijgen van uw dagelijkse vitaminen via voedsel bronnen zoals spaghetti squash kan worden nuttiger dan het nemen van vitaminesupplementen, als voedsel verschillende chemische stoffen die samen bevat werken, waardoor de vitaminen functie efficiënter. Onderzoekers uit China, gepubliceerd in januari 2011 de kwestie van "Journal of Environmental Science en Health," verslag dat de flavonoïden gevonden in plantaardig voedsel met vitaminen werken en een rol spelen in het lichaam te beschermen tegen kanker.

Mineralen

Een 1-cup portie spaghetti squash bevat ook verschillende mineralen die essentieel zijn voor een goede gezondheid. Het dominante mineraal is mangaan, met 0,2 mg, die 8 procent van de ooi is. Mangaan is nodig alleen in kleine hoeveelheden, maar het heeft een grote klus. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt mangaan hulpmiddelen bij de productie van gezonde botten, weefsels en geslachtshormonen. Het speelt ook een rol in het metabolisme, de regulatie van de bloedsuikerspiegel, absorptie van calcium en de werking van het zenuwstelsel. Andere mineralen gevonden in kleinere hoeveelheden in spaghetti squash bevatten kalium, magnesium, calcium, koper, ijzer, fosfor, natrium, zink en selenium.

Vezel

De American Heart Association zegt verbruikende vezel op een regelmatige basis verbetert gezondheid door vermindering van het risico van hart-en vaatziekten en het verlagen van cholesterol. Spaghetti squash bevat een behoorlijke hoeveelheid vezels, met 2,2 g, of 9 procent van de ooi, per portie van 1-cup. Vezels kan ook helpen bij gewichtsvermindering zoals het maakt je voelen vollediger langer.

Calorieën en koolhydraten

Met slechts 42 calorieën en 10 koolhydraten in een portie gekookte spaghetti squash 1-cup is deze groente een veilige toevoeging aan elk dieet. Een portie bevat geen vet, tenzij u boter of olijfolie toevoegen. Spaghetti squash is een geweldig alternatief voor traditionele pasta van calorierijke, hoge-carb. Om te koken spaghetti squash, raadt de uitbreiding van de Universiteit van Illinois wassen het uit en vervolgens het piercing van het uiterlijke vlees meerdere keren met een vork. Plaats de gehele squash in de pan in een oven van 350 graden bakken gedurende 45 minuten tot een uur. Wanneer het heeft gedaan, snijd de squash in half in de lengte, negeren de zaden en trek de stringy vlees met een vork.


gerelateerde artikelen