Hoe bak vooraf gemarineerde BBQ kip

September 25

Hoe bak vooraf gemarineerde BBQ kip

Barbecue kip is een nietje voor zomer cookouts en achtertuin partijen. Als u liever om te voorkomen dat het gedoe van de grill of als het weer niet mogelijk grillen, kunt u vooraf uw kip marineren en bak het in de oven. Je kip zal nog steeds de zoete en hartige barbecue smaak die je liefde, maar omdat bakken minder aandacht vereist dan grillen, bent u vrij om de neiging om andere taken, zoals het voorbereiden van bijgerechten om te gaan met de maaltijd.

Stap 1

Verwarm de oven op 350 graden Fahrenheit.

Stap 2

Plaats 3 pond van vooraf gemarineerde gegrilde kip in een pan bakken. Dekking van de pan met folie om te voorkomen dat de barbecue saus branden.

Stap 3

Plaats de pan bakken in de oven, en kook de kip gedurende 1 uur.

Stap 4

Verwijder de folie, en giet meer barbecue saus over de kip. Kook de kip voor 20 minuten om de saus te caramelize.

Stap 5

Een instant-read thermometer invoegen een dikste stuk van de kip. Raak bot, omdat het van invloed kan zijn op de lezing. Als de kip klaar is, zal het 165 graden Fahrenheit registreren.

Stap 6

Houden de kip uit de oven, en laat het 5 minuten voordat je het dienen rusten. De rust van de tijd het toelaat de kip wil koken ook dat koel genoeg om de sappen te worden geabsorbeerd door het vlees.

Tips

  • Geniet van uw gebakken barbecue kip kip met mate omdat, hoewel kip een goede bron van eiwit is, huid-op √©√©ndelig van de kip 6 gram vet bevat. Dit vet opgeteld snel als u verscheidene stukken verbruiken.

Wat die u nodig hebt

  • 3 pond kip voor vooraf gemarineerde been stukken
  • Ovenschaal
  • Aluminiumfolie
  • Instant-read thermometer

gerelateerde artikelen