Baby douche ideeën voor de vaststelling van ouders

February 1

Baby douche ideeën voor de vaststelling van ouders

Adoptie is een lange weg, vaak vol wachten, angst en, uiteindelijk, de vreugde om thuis uw nieuwe kind. De komst van dit nieuwe lid van uw gezin moet worden gevierd met zoveel vreugde als de geboorte van een biologische kind. Aangezien aanneming vertragingen gemeenschappelijk zijn, is het raadzaam dat de baby shower gepland worden nadat uw nieuwe gezinslid aankomt, maar vrijwel elke baby douche thema is aangewezen. Zodra u hebt gekozen uw thema, voeg een paar extra speciale raakt om te maken een gedenkwaardige aanneming douche.

Uitnodigingen en decoraties

Het soort uitnodigingen die u kiest, is afhankelijk van het thema dat u hebt geselecteerd voor uw douche van de aanneming. Als u een prinses thema hebt gekozen, kunnen uitnodigingen met kastelen, draken en prinsessen dienstig zijn. Kies een uitnodiging die is dat ofwel speciaal gemaakt voor adoptie of die kan worden aangepast, maar vergeet niet om de leeftijd van het kind op de uitnodiging zodat u geschenken aangepast aan de leeftijd ontvangt. Kies decoraties die overeenkomen met uw uitnodigingen en het algemene thema van uw babydouche. Overweeg borden en affiches met "een baby is een geschenk" geschreven op hen. U kunt ook overwegen versieringen die nemen van je baby's geboorteplaats. Bijvoorbeeld, als uw nieuwe baby wordt vastgesteld uit New York, kunt u apple decoraties, en als uw baby uit China komt, kunt u traditionele Chinese kleuren en symbolen.

Voedsel

Het voedsel voor uw baby shower van aanneming kunt volgen uw thema of bestaan van je favoriete voedsel. Als uw kind een oudere baby, zoals iemand die begint is te zelf voeden, sommige van haar nieuwe favoriete voedsel in het menu opnemen. U kunt ook traditionele levensmiddelen uit je baby's geboorteplaats opnemen in het menu. Een aankomst uit Californië kan betekenen Californië sushi rollen staan op het menu, en een nieuwe baby uit Georgië zou kunnen betekenen dat gebakken kip en pinda's worden geserveerd. Net als bij een partij, proberen om een vegetariër en eventueel een allergeen-vrije optie beschikbaar. Als andere kinderen zal de aanneming douche aanwezig, moet omvatten kindvriendelijke hapjes, zo goed.

Activiteiten

Adoptie baby douches zijn vaak co-ed evenementen. Moeders en vaders ondervinden beide de dezelfde angsten, zodat u kunt plan een co-ed douche voor uw nieuwe aankomst. Plan activiteiten die alle geslachten, zoals adoptie baby trivia zullen aanspreken. Voor dit spel, hebben al uw gasten proberen te raden van dingen als de baby's middelste naam, waar hij geboren werd, zijn lievelingseten--afhankelijk van zijn leeftijd ten tijde van de goedkeuring-- en zijn schoenmaat. Een andere populaire activiteit is bedoeld als een stapel index cards naast het vak van een advies. Vraag uw gasten voor schrijf een stuk van ouderlijk advies op een index-kaart op een bepaald punt tijdens de partij en plaatst u deze in het vak. Veel plezier lezen van de ernstige, sentimenteel en grappige stukken van advies met uw partner na de partij, of kies om ze te lezen hardop anoniem als onderdeel van de festiviteiten.

Gunsten

Baby douche gunsten zijn een gemeenschappelijk dank u geschenk gegeven aan uw gasten als ze vertrekken. Deze hoeft niet te worden gespecialiseerd voor uw goedkeuring en kunnen opnemen zakken vol snoep of pakketten van zaden aangeduid met een zeggen als, "We cant wait to kijken naar onze kleine spruit groeien." Andere potentiële baby douche gunsten omvatten zoetgeurende kaarsen, kaarsen met gepersonaliseerde labels en zepen met labels die leest, "van onze douche met de jouwe." Gebruik je fantasie, nemen uw thema en Personaliseer uw douches voor gedenkwaardige partijgunsten.


gerelateerde artikelen