Fotolijsten voor kinderactiviteiten

September 4

Fotolijsten voor kinderactiviteiten

U zou willen helpen uw kind maken van haar eigen foto frame, maar de logistiek snel roepen visioenen van lijm-slicked haar, ambachtelijke stokken vooruitspringend uit uit de vreemdste plaatsen en een prullenbak gevuld met uren van verspilde moeite. Gelukkig hoeft het niet te worden op die manier; de ervaring kan in feite worden schoon, snel en leuk. Probeer deze unieke ideeën te animeren de activiteit foto frame te maken.

Upgrade de Status Quo

Denk buiten de doos om alternatieven aan de ambachtelijke stick en lijm routine te vinden. Voor een meer rustiek uiterlijk, neem uw kind buiten voor een takje hunt en maak vervolgens frames door de twijgen met string te binden. Schors van brand logs, aanmaakhout en zelfs oude afrasteringspalen--zolang ze bent geschuurd--zal doen het werk mooi. Probeer het creëren van een frame met behulp van geschilderde linialen en wat schar betreft lijm voor een indoor idee. Deze versies hoeft niet eens vier zijden. U kunt een hangende frame met slechts een boven- en onderkant post. De foto's, die wordt geplakt in karton back-ups maken, bengelen tussen de posten op garen snaren.

Als je niet in de bouw modus, na te denken over het vak van oude frames u hebt opgeborgen. Kunnen die worden gerecycled? Met een beetje kartonnen kunstenaarschap en lijmen, het oude frame kan verwerven een gepersonaliseerde makeover in de vorm van decoratieve bloemen, schelpen of vorm ontwerpen.

Verkennen van kleurrijke schuim Frames

Ambachtelijke schuim is beschikbaar bij veel kunst aanbod winkels. Met slechts een paar gekleurde vellen, kan uw kind fantasierijke frames maken tegen een fractie van de kosten van winkel koopt ones. En in tegenstelling tot ambachtelijke stokken, het schuim kan worden gesneden in afgeronde vormen en letters. Dit opent de deur voor frames in de vorm van bloemen, 'Mama' en 'papa' letters en harten. Knip het schuim en laag het in decoratieve vormen organisatieonderdelen. Met een beetje hulp van u, kunt uw kind decoreren frames met om het even wat dat hun fantasie kan bedenken. Als voorbeeld kunt u uw peuter Knip de vorm van een lieveheersbeestje uit rode schuim en vult u vervolgens het ontwerp met zwarte marker. Andere decoraties eenvoudig te maken zijn vlinders, honkballen en vis.

Denk dat "Upcycling"

Platen van papier en karton zijn foto frame pijlers, maar met enkele pre-planning, je kan braaklegging wat meer unieke project materiaal uit de Prullenbak. Illustraties uit de krantenkoppen, tijdschrift foto's of reclamebeelden van papa's favoriete sport of hobby. Werken met uw kinderen te houden van de knipsels aan een kartonnen frame gesneden uit een cereal doos voor een uniek Vaderdag cadeau. Als papa een gevoel voor humor heeft, kan hij genieten van een gepersonaliseerde kaars houder frame. Plakken om dit geschenk, een domme foto van papa over het label van een grondig gewassen bierflesje. Vul deze aan de hals met veelkleurige zand voor sommige achtergrondstructuur en invoegen van een kaars in de opening. De kandelaar als een instelling van de tabel voor het Vaderdag ontbijt gebruiken.

Overwegen van smakelijke Frames

Een kind zoetekauw bieden inspiratie voor een verscheidenheid van kleurrijke foto frames. Gekonfijte hart gomlekkers, zoethout en chocolade hapklare vindt u gemakkelijk decoraties. De kinderen zullen aan de ambachtelijke tafel de hele dag zitten met dit materiaal, mits ze mogen hier en daar een paar hapjes sluipen. Het thema voedsel kunnen plezier voor het hele gezin. Als moeder een pasta liefhebber is, kunnen papa en de kinderen haar verrassen met een fotolijst gemaakt van gedroogde lasagne noedels. Popcorn kunt verfraaien het afbeeldingsframe van een film fanaat. Als je echt verkennen van het thema wilt, overwegen om eetbare lijm voor het project door het mengen van water met tylose poeder.


gerelateerde artikelen