Dieet & opleiding van een fietser

October 27

Dieet & opleiding van een fietser

Als u de verbintenis om een streng dieet en trainingsprogramma te handhaven, kunt u een elite fietser, worden volgens de fietsen coaches bij de website Tips voor betere prestaties fietsen. Je genen spelen een kleine rol in het totale potentieel in fiets renners; de meerderheid van succes komt uit training en dieet.

Praktijk

Fietsers rijden. Om te worden meer bedreven op lange ritten, moet u regelmatig rijden. Tijdens het rijden, moet u ook praktijk eten. Concurrerende fietsers eten en drinken terwijl ze rijden. Terwijl de been- en core-spieren sterker tijdens lange ritten, moet de maag ook worden opgeleid om te eten tijdens het rijden. Volgens de coaches bij de website Tips voor betere prestaties fietsen, u verwerkte brood moet eten tijdens de ritten in plaats van hele granen en gekookte groenten in plaats van rauwe om te minimaliseren van de darm activiteit tijdens het rijden.

Preventie

Je moet rusten gedurende vier dagen voor een lang concurrerende rit en het vermijden van vermoeiende oefening. Uitrekken zich is de belangrijkste activiteit vereist vóór gebeurtenissen te handhaven van een hoog niveau van flexibiliteit. Fietsers moeten ongeveer 600g koolhydraten toevoegen aan hun dagelijkse inname vanaf ongeveer vier dagen voorafgaand aan de rit en eten van een maaltijd geladen met meer dan 300 koolhydraten ongeveer vier uur vóór de race. Binnen de vier uur voorafgaand aan de rit kun je een vloeibare carb-geladen schudden of een sport drankje drinken. Net voordat je op de fiets, je moet het eten van een hoge-koolhydraat snack, zoals een reep.

Racing

Tijdens een wielerwedstrijd, moeten renners nemen in ten minste 60 g koolhydraten per uur. Een sportdrank is de ideale optie voor het krijgen van deze voeding. Je moet trainen voor een bepaalde gebeurtenis met de juiste trainingen. Bijvoorbeeld, moeten afstand renners voltooien van lange ritten. Bergop fietsers moeten opleiden op hellingen, terwijl racers praktijk sprints en cruisen moeten.

Post-gebeurtenissen

Om te herstellen verloren spieren en lever glycogeen, moeten fietsers nemen in ongeveer 100 g koolhydraten per uur gedurende de vier uur na een evenement en ten minste 600g koolhydraten per dag gedurende de twee dagen na de race. Gebruik een massagetherapeut getraind in sport massage na de race tijdens het vullen met koolhydraten. Een sport massagetherapeut kan de strakke spieren trainen en verplaatsen melkzuur dat heeft opgebouwd.

Overwegingen

Tijdens slechte weersomstandigheden en in de wintermaanden op vele terreinen draaien fietsers tot de fitnessruimte en een overdekt Upright bikes te blijven rijden. Opleiders bij het Ultra fietsen website verslag dat fietsers gemakkelijk in veiligheid en comfort trainen kunnen binnenshuis tijdens het gebruik van de vele elektronica aangesloten op de Upright bikes om vooruitgang te meten. Fietsers gebruik uit-tijden te eten meer normale maaltijden. U moet zich bewust zijn van het verkrijgen van het gewicht. Gewichtstoename kan u vertragen wanneer u naar de race terugkeert.


gerelateerde artikelen