Alkalisch voedsel dat het lichaam met zuurstof & enzymen leveren

October 25

Alkalisch voedsel dat het lichaam met zuurstof & enzymen leveren

Een gezond dieet levert elk van de voedingsstoffen die u nodig om te voorkomen dat tekort, en biedt het juiste aantal calorieën te ondersteunen van een normaal lichaamsgewicht en verminderen uw risico voor op zwaarlijvigheidbetrekking hebbende ziekten. Kan je extra voordelen van het volgen van bepaalde voedingsgewoonten, zoals een nadruk op basische voedingsmiddelen die het lichaam met zuurstof en enzymen leveren. Zorg ervoor dat, echter, uw arts te raadplegen alvorens uw dieet te veranderen en hebt u specifieke gezondheidszorgen.

Basics

Basische voedingsmiddelen zijn basic, met een pH van meer dan 7, en zure voedingsmiddelen hebben een pH van minder dan 7. Een hoge-zuur dieet kan verhogen het risico voor hart-en vaatziekten, osteoporose en bot fracturen en artritis. De cellen van uw lichaam zuurstof nodig voor normale functie en voedsel waarmee gezonde rode bloedcellen te leveren van zuurstof naar je lichaam omvat voedingsmiddelen met bloedarmoede-preventie van voedingsstoffen, zoals vitamine B-12, ijzer en foliumzuur. De zuurstoftoevoer in uw lichaam de kan ook beter zijn als je veel anti-oxidanten, waardoor reacties die zuurstof gebruiken en produceren van potentieel schadelijke stoffen in je lichaam verbruikt worden. Volgens de Universiteit van Californië, Berkeley, zijn voedingsmiddelen met enzymen rauwe levensmiddelen of levensmiddelen die zijn nooit verwarmd verleden 116 graden Fahrenheit. Rauwe foodists beweren dat deze voedingsmiddelen je energieker.

Vruchten

Afgezien van bosbessen, veenbessen, pruimen en pruimen zijn de meeste vruchten alkalisch. Op een rauwe voeding uw enzym consumptie te verhogen, kunt u eten rauw fruit en groenten smoothies, maar niet gekookt of ingeblikt fruit, volgens de Universiteit van Californië, Berkeley. Veel vruchten, zoals aardbeien en sinaasappelen, zijn goede bronnen van vitamine C, een antioxidant. Vitamine C ondersteunt gezonde rode bloedcellen, die zuurstof in uw hele lichaam, omdat het helpt uw lichaam absorberen van de ijzer uit plantaardige voedingsmiddelen. Citrusvruchten zijn ook alkaliserende, ondanks het feit dat ze een hoog zuurgehalte hebben. De zuren in citrusvruchten metaboliseren in uw cellen en een alkalische residu, volgens de sleutel tot de kliniek verlaten.

Groenten

Rauwe groenten bevatten levende enzymen, en de meeste soorten hebben alkalisch. Asperges kunt verminderen uw risico voor anemie wegens foliumzuur deficiëntie en spinazie en andere groene zijn goede bronnen van ijzer, die ook nodig voor uw rode bloedcellen is. Uien, tomaten en paprika zijn goede bronnen van de antioxidant vitamine C. Andere antioxidanten in groenten zijn bèta-caroteen, zoals wortelen, winterpompoen en lycopeen, zoals in tomaten, volgens het Linus Pauling Instituut micronutriënt Information Center en MedlinePlus.

Gezonde vetten

Avocado's zijn uitstekende bronnen van de antioxidant vitamine C en avocado's, noten en zaden bieden de antioxidant vitamine E, evenals de hart-gezonde onverzadigde vetten. Deze vetten wellicht antioxiderende eigenschappen, volgens de Universiteit van Californië, Berkeley. Lijnzaad, zonnebloempitten, gekiemde alfalfa zaden, amandelen, kastanjes en pijnboompitten zijn alkalisch, terwijl zonnebloem en pompoen zaden, walnoten, paranoten, pinda's, pecannoten, pistaches en wat zijn zuur. Geperst oliën en geroosterde noten zijn niet toegestaan op een rauwe levensmiddelen dieet.


gerelateerde artikelen