Gedeeltelijk gescheurde plantaire Fascia wordt uitgevoerd

October 11

Gedeeltelijk gescheurde plantaire Fascia wordt uitgevoerd

De onderzijde van de voet biedt kleine spieren en een dikke band van vezelig weefsel genaamd de plantar fascia. Plantaire fasciitis is een conditie die gekarakteriseerd wordt door pijn, stijfheid en ongemak van de hiel naar de voorkant van de voet. Deze symptomen zijn het gevolg van kleine tranen in de plantar fascia die vaak wordt uitgevoerd voorkomen. Preventie en behandeling van deze aandoening betreft aanpassingen van uw trainingsmethoden.

Risicofactoren

Hardlopen is alleen medeverantwoordelijk voor het begin van een gescheurde plantaire fascia. De manier waarop u moet ook rekening worden gehouden. Na slecht lopende mechanica, bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat je voet aan land ten onrechte, benadrukt de plantar fascia. Een hoog aantal miles op basis van dagelijkse en wekelijkse logboekregistratie is ook een risicofactor omdat uw bindweefsel heeft geen tijd om te herstellen en de wederopbouw. Volgens «««MayoClinic.com speelt uw beroep een rol in de plantaire fascia dysfunctie. U bent geschikter om te lijden van een blessure als je wandelen of staan voor lange tijd frames op harde oppervlakken.

Het dynamische uitrekken zich

Strakke kuitspieren hebben de neiging om teveel koppel op de plantaire fascia, dat het risico op schade verhoogt. Deze spieren uit te rekken is een belangrijk onderdeel van de behandeling en het voorkomen van een scheur van de plantaire fascia. Een goed spel van plan is te doen van de dynamische rek voordat u uitvoert. De dynamische rek zijn uitgevoerd in motion, die je lichaam gedijt voor de uitoefening van de beweging, waardoor je minder vatbaar voor een schade lijden. Enkel bounces zijn gemeenschappelijke dynamische rek voor de kalveren en de bogen. Deze door het plaatsen van uw handen op een muur, dan snel heffen en neerlaten van de hielen van de grond uit te voeren.

Warming-Up vóór de Training

Na het doen van het dynamische uitrekken zich, misschien je vol vertrouwen genoeg om stap in een lopende training volle kracht vooruit! Dit is niet een goed idee als het gaat om uw plantaire fascia. In plaats daarvan, besteden vijf tot 10 minuten doen een warmup, geleidelijk verhogen uw snelheid als u gaan totdat je bij de gewenste tempo. Dit zal verdere losraken opwaarts uw kalveren en bogen en verminderen uw kansen op een traan.

Het soort schoenen die je draagt speelt ook een rol in de gezondheid van de plantaire fascia. Als je schoenen die zijn versleten draagt, vergroot u het risico van het hebben van slechte landing mechanica tijdens het hardlopen. Dit verhoogt uw risico voor een traan. Zorg ervoor dat u schoenen en sneakers die goede ondersteuning voor uw bogen bieden. Altijd kant van je schoenen tot strak en Vermijd schoenen die een hoge boog hebben.

Post Workout uitrekken

De statische rek, die worden gehouden voor een langere periode van tijd, zijn het beste links voor het einde van uw lopende workouts. Deze worden gehouden voor een langere periode van tijd, die uw spieren en bindweefsel verlengde en minder gevoelig voor schade met uw volgende sessie houdt. Een riem stuk is een goed voorbeeld van een statische rek. Dit vanuit een zittende positie op de verdieping met één been uitgebreid uit rechtstreeks uitvoeren. Begrijpen van de uiteinden van de gordel, wikkel het centrum rond de bal van uw voet en trek terug als je je been iets van de grond te verhogen. Na bedrijf voor 20 tot 30 seconden, langzaam lager uw been en switch kanten.

Conventionele behandeling

Naast de aanpassingen van de opleiding zijn er een paar dingen die je voor een gedeeltelijke plantaire fascia traan doen kunt. Rust is een van de beste manieren om deze aandoening te behandelen. Bent u niet kundig voor volledig rusten, plaatsen als weinig stress op je voet mogelijk door de loop van de dag. Koude therapie is een andere behandelingsoptie. Ice packs toepassen naar de onderkant van je voet drie of vier keer per dag gedurende 20 minuten elke keer. Overwegen het dragen van een splint nacht tijdens de nacht. Deze tool plaatst een lichte rek op de kalveren en de plantaire fascia terwijl je slaapt, verhinderend hen overdreven strak te krijgen.


gerelateerde artikelen