Heb ik nodig om te drinken Wei na een Workout om gewicht te verliezen?

December 14

Heb ik nodig om te drinken Wei na een Workout om gewicht te verliezen?

Wei-eiwit is een populaire aanvulling die voorstanders kan je helpen gewicht te verliezen beweren terwijl het opbouwen van spieren. Maar u weet niet hoe het werkt in uw dieet en fitness-regime. Sommige fitness professionals raden wei-eiwit te consumeren zowel vóór als na het sporten.

Wei-eiwit

Wei, een derivaat van melk, is lang beschouwd als een gezondheid van voedsel. Een 18e-eeuwse Italiaanse gezegde gaat, "Als iedereen rezen op de Wei, artsen zou failliet." Eiwit is de grootste component van Wei, met inbegrip van eiwit-subfractions en kleine peptiden die allemaal hun eigen biologische voordelen toevoegen. Wei bevat ook vet, lactose en mineralen. Meestal verkocht als een poeder, meng mensen vaak het in smoothies.

Hormonen en verzadiging

Een ingewikkeld netwerk van hormonen, feedback netwerken, psychologische en fysiologische factoren bepalen uw eetlust en honger. Farmaceutische onderzoekers jagen voortdurend voor de doorbraak die tot gemakkelijk gewichtsverlies leiden zal. Cholecystokinine is een veel bestudeerde hormoon dat obesitas eventueel kan oplossen. CCK is verantwoordelijk voor het gevoel van volheid na een maaltijd. Het helpt ook controle eetlust. Misschien is er een verbinding tussen CCK en Wei.

Wei en verzadiging: een studie

Een studie gepubliceerd in februari 2003 de kwestie van de "British Journal of Nutrition" keek Wei, de secretie van het hormoon en eetlust. Een groep mensen dronken een wei verzinsel 90 minuten vóór het bijwonen van een all-you-can-eat buffet. Een andere groep verbruikt de dezelfde hoeveelheid caseïne. Onderzoekers vonden de Wei-eters aten minder calorieën, meer CCK geproduceerd en voelde meer verzadigd dan de caseïne-groep.

Wei vóór en na het sporten

Geregistreerde diëtist Cassandra Forsythe-Pribanic raadt verteren proteïne van de Wei, zowel vóór als na een zware weerstand training. Wei lijkt te helpen u meer vet verbranden en hoeveel spier je lichaam kan synthetiseren te verhogen. Het heeft ook een positief effect op het energieverbruik--hoeveel calorieën je lichaam tijdens het rusten verbrandt. Forsythe-Pribanic stelt uw wei-eiwit binnen 30 minuten van het beginpunt van uw trainingssessie te nemen. Na de uitoefening, raadt ze weiproteïne combineren met koolhydraten voor maximale vetverbranding.


gerelateerde artikelen