Hoe natuurlijk behandelen van droge hoest

March 22

Hoe natuurlijk behandelen van droge hoest

Een droge hoest is een hoest die gepaard gaan met slijm of slijm. De meeste droge hoest is een reactie op een milieu allergeen, verontreinigende stoffen of toxine. Het lichaam probeert te verdrijven de irriterende van het ademhalingssysteem door het hoesten. Een droge hoest kunnen ook een symptoom van een ziekte of een bijwerking van bepaalde medicijnen. Bij gebrek aan een ernstige ziekte of wanneer medicijnen zijn niet de oorzaak, kunnen huismiddeltjes worden gebruikt voor de behandeling. Natuurlijke thuis behandelingen kunnen verminderen de frequentie van het hoesten en keel pijn en irritatie kunnen kalmeren.

Stap 1

Drink water vaak toe te voegen vocht aan je keel. U kunt andere dranken naast water drinken kiest u, zolang ze niet zuur zijn. Zure dranken zoals sinaasappelsap, kunnen een droge keel irriteren.

Stap 2

Een luchtbevochtiger in uw huis of kantoor te voegen vocht aan de lucht in uw omgeving worden uitgevoerd.

Stap 3

Eet een eetlepel boekweit honing om te kalmeren uw zere keel en vermindering van de frequentie van het hoesten. Een studie gepubliceerd in de uitgave van de December 2007 voor "Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine" gevonden dat boekweit honing effectief hoest symptomen bij studiedeelnemers onderdrukt. De boekweit honing kan worden gegeten vlakte, opgelost in warm water of gemengd in een kruidenthee. Zie de sectie "Waarschuwingen" hieronder.

Stap 4

Vermijd sigaret rook, bekende allergenen, agressieve chemische geuren en andere agressieve dampen. Als u wonen of werken in een gebied waar vervuiling of toxinen heersen, voert u een zuiveringsinstallatie van de lucht in uw huis of kantoor voor het filteren van irriterende chemicaliƫn uit de lucht.

Waarschuwingen

  • Geven geen honing aan kinderen die minder dan 1 jaar oud zijn.
  • Raadpleeg een arts als de hoest symptomen aanhouden gedurende meer dan twee weken.
  • Raadpleeg een arts als u bloed hoesten.
  • Raadpleeg een arts als uw hoest begeleid met een koorts van 101 F of hoger wordt, nachtelijk zweten, gewichtsverlies, ademhalingsproblemen, of een piepende ademhaling of kraken geluid in de borst.

Tips

  • Boekweit honing kan worden gekocht bij sommige health food winkels. Als u niet kunt boekweit honing vinden, gebruik een andere variĆ«teit van honing. Hoewel boekweit honing in de wetenschappelijke studie werd gebruikt, is het waarschijnlijk dat regelmatige honing ook hoest symptomen vermindert.

Wat die u nodig hebt

  • Luchtbevochtiger
  • Boekweit honing

gerelateerde artikelen