Is pindakaas slecht voor Weight Loss?

December 12

Is pindakaas slecht voor Weight Loss?

Gemaakt van het afromen van pinda's, pindakaas is eigenlijk beschouwd als een gezondheid van voedsel. Pindakaas kan een gezonde optie voor uw plan van het gewichtsverlies, maar het is belangrijk om te consumeren met mate. Volgens de website van CNN is pindakaas opgenomen als een onderdeel van veel dieetplannen omdat het heeft de mogelijkheid om het onderdrukken van honger.

Basics

Pindakaas kiezen, zoals een deel van uw plan van het gewichtsverlies is niet per se slecht, maar sinds zijn hoog in vet en calorieën en eten teveel kan hiervan leiden tot ongewenste gewichtstoename, zeker te gebruiken in matige hoeveelheden en meet porties voor het eten, of als onderdeel van een maaltijd of als tussendoortje. Geef jezelf ook tijd om te eten langzaam zodat u weet wanneer u vol zitten en overeten vermijden.

Betekenis

Pindakaas bevat een aanzienlijke hoeveelheid eiwit bij ongeveer 8 g per portie. Eiwit is het invullen en biedt een duurzame hoeveelheid energie over langere perioden. Pindakaas eten zal u voorzien van een vulling bron van duurzame energie, minder uw behoefte meer om te houden van uw energieniveaus te eten. Daarnaast gebruikt uw spijsvertering meer energie te breken van de eiwitten, waardoor je lichaam meer calorieën te verbranden tijdens het spijsverteringsproces.

Pindakaas is ook een bron van vezels. Volgens de Harvard-universiteit bevat elke portie pindakaas ongeveer 2 g vezel, die ongeveer 8 procent van uw nodige inname van vezels is. Gelijkaardig aan eiwit, vezels houdt u gevoel volledig langer en op kleinere porties eten helpt uw gewichtsverlies inspanningen.

Overwegingen

Wanneer het verliezen van gewicht, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je nog steeds een gezonde hoeveelheid voedingsstoffen consumeren, en pindakaas u van een waardevolle bron van vitaminen en mineralen voorzien kunnen. Pindakaas bevat ook gezonde onverzadigde vetten, die belangrijk zijn om te houden van uw immuunsysteem, de hersenen en het algehele lichaam goed functioneert.

Tips

Houd uw pindakaas gebruik met mate, maar niet uit de weg volledig te bereiken gewichtsverlies. Vasthouden aan de meer natuurlijke vormen van pindakaas kunt vermijden geen onnodige hoeveelheid toegevoegde suikers. Vermijden van pinda butters, die zijn gemarkeerd met minder vet; ze bevatten over het algemeen toegevoegde suiker ter vervanging van de smaak die gaat verloren wanneer het vet is verwijderd. De toegevoegde suiker bevat calorieën dat toegepaste milieubeoordelingssystemen van gezonde voedingsstoffen tekortschieten. Zoek naar pindakaas die geen transvet bevat. Hoewel transvet niet anders dan alle andere vetten in termen van gewichtstoename is, kan het een belangrijke rol spelen in een ongezonde hart.

Waarschuwing

Snoepjes die zijn gemaakt met pindakaas zijn niet nuttig zijn om uw gewichtsverlies. Hoewel cookies, taarten en candybars zijn gemaakt met pindakaas, maakt het ze niet gezond en aanvaardbaar te eten wanneer u probeert om gewicht te verliezen. Deze voedingsmiddelen bevatten over het algemeen een aanzienlijke hoeveelheid toegevoegde suiker, boter, olie en eieren. Deze additieven verhogen de vet- en calorische inhoud van de snoepjes tot niveaus die kunnen compromis uw gewichtsverlies inspanningen.


gerelateerde artikelen