Het gebruik van kokosolie voor infectie

August 14

Het gebruik van kokosolie voor infectie

Aangezien de medische sector voorzichtig tegen het niet onnodig gebruik van antibiotica en andere medicijnen blijft, blijft bewijs suggereren dat enkele natuurvoedingen--zoals de kokosnoot--wellicht helende eigenschappen.

Kokosolie is rijk aan laurinezuur, een vetzuur met anti-virale, antischimmel, antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen, volgens de natuurlijke nieuws website. Kokosolie voorstander, Bruce Fife, zegt twee tot drie eetlepels kokosolie helpt om het lichaam tegen virussen en bacteriën te beschermen. Wees voorzichtig bij het gebruik van kokosolie, hebt u een geschiedenis van allergieën. Kokosolie is een natuurlijke voeding-product dat niet is erkend voor medicinaal gebruik. Overleg met uw huisarts voordat u zelf medicatie voor elk type van infectie.

Stap 1

Vul een gesteriliseerde pipet met biologische, extra vierge kokosolie en leg enkele druppels in uw gehoorgang om te helpen kalmeren een oorontsteking. Leugen nog gedurende enkele minuten om de olie om te reizen naar het kanaal.

Stap 2

Een kokosnoot olie gebaseerde moisturizer van toepassing op de huid na uw bad of douche. De vetzuren in kokosolie kunnen herstellen van de huid zure evenwicht en snelheid de genezing van ontstekingen en infecties.

Stap 3

¼ kopje van kokosmelk aan uw ochtend smoothie toevoegen. Kokosmelk is rijk aan kokosolie, die helpt bij het oplossen van de overtollige talg in het lichaam die leiden ontstekingen en acne tot kan.

Stap 4

Behandeling van voetschimmel met een lichte massage van kokosolie. Wrijf in de huid en dragen een paar witte katoenen sokken ter bescherming van beddengoed.

Stap 5

Kokosolie rechtstreeks toepassen op uw bed van de nagel een schimmel infectie te behandelen.

Tips

  • Gebruik altijd biologische, extra vierge kokosolie voor medicinale doeleinden.
  • Kokosmelk, de heldere vloeistof gevonden in de vrucht van de center, is een gezond alternatief voor sportdranken.

Wat die u nodig hebt

  • Kokosolie
  • Kokosmelk

gerelateerde artikelen