What to Wear wanneer tennissen

August 29

What to Wear wanneer tennissen

Overzicht

Tennis mode is drastisch veranderd sinds het begin van de 20e eeuw, toen broek, katoenen shirts en full-length jurken de norm waren. Nu, spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid van technologisch geavanceerde kleding om te helpen beheren van weersomstandigheden. Wanneer het beslissen wat te dragen bij het spelen van tennis, moeten spelers de praktische overwegen over de trendy.

Mannen kleding

De primaire zorgen voor elke tennisser zijn vrij bewegen en koel te houden. Probeer te vermijden van 100 procent katoen T-shirts, aangezien zij houden van zweet en aan het lichaam vasthouden kunnen. Tennis shirts zijn nu voornamelijk gemaakt van synthetische weefsels, die het comfort van de katoen bieden zonder steeds nat van het zweet. Deze stoffen zijn bekend onder diverse merknamen, waaronder Dri-Fit en Climalite, maar alle verkeer te verbeteren en een lichter gevoel hebben. Shorts hebben een meer praktische element aan hen. Terwijl het materiaal belangrijk is, moeten spelers altijd shorts moeten zakken of ergens voor het opslaan van vrije ballen wanneer selecteren.

Dameskleding

Veel vrouwen kiezen om te dragen van shorts, terwijl anderen tennis rokken verkiezen. Of u kiest voor een van deze opties of een speciaal ontworpen tennis jurk, zijn de belangrijkste factoren comfort, functionaliteit en bewegingsvrijheid. Als u ervoor een tennis jurk of rok kiest, moet u een clip van de bal te hechten aan de tailleband. Een sport BH is een ander essentieel punt voor vrouwen, want het biedt steun en comfort.

Schoeisel

Selecteren van de juiste schoenen voor tennis is van cruciaal belang. Het is misschien wel de meest belangrijke beslissing, afgezien van het racket, u zult maken. Tennisspelers bewegen voortdurend--hardlopen, snel stoppen, glijden, duiken en de teen over de grond slepen wanneer serveren. De belangrijkste overwegingen zijn duurzaamheid, comfort, ondersteuning en ventilatie. Sommige spelers vereisen meer enkel steun, die kan worden bereikt met een brace. Bepaalde running schoenen of sportschoenen kunnen doen een passende baan voor tennissen, maar als u de sport serieus nemen, speciaal ontworpen voor tennis schoeisel is een belangrijke investering. Mannen en vrouwen moeten kiezen gepolsterde sokken. Dit verhoogt weer, steun en comfort. Want tennis een sport met hoge impact voor de voeten en enkels is, is hebben een extra paar sokken een goed idee. Sokken die bezwete geworden of gebrek aan demping kunnen verhogen de kans op blaren.

Accessoires

Zweetbandjes op de pols of het voorhoofd kunnen handig zijn. De polsbandjes helpen te vegen weg zweet uit de ogen wanneer serveren of voor te bereiden te ontvangen dienen. Sommige spelers Draag hoeden of caps, hoewel dit beperkt tot spelers met langere haren worden moeten te verminderen de kans op het belemmeren hun visie. Caps of vizieren zijn vooral wanneer de zon laag gedragen.


gerelateerde artikelen