Gezondheidsvoordelen van pindakaas

March 31

Gezondheidsvoordelen van pindakaas

Overzicht

Amerikanen consumeren genoeg pindakaas jaarlijks tot vacht de verdieping van de Grand Canyon, volgens de Kansas State University. Pindakaas, uitgevonden in 1890 als invaller eiwit vlees is gemaakt van grond-up pinda's. Pinda's zijn geen noten, maar peulvruchten. Pindakaas biedt een voedselrijke aanvulling op uw snacks, maaltijden en desserts.

Eiwit

Een portie 2-eetlepel pindakaas bevat 7 gram eiwit. Je lichaam maakt gebruik van de aminozuren in proteïne gevonden om te bouwen en repareren van spierweefsel. Naast het gebouw spieren metabolisme stimuleren, houden eiwitrijke voedingsmiddelen zoals pindakaas je voelen vollediger langer. De eiwitten in de pinda's, net als andere plantaardige eiwitten, bevat een onvolledige set van aminozuren, dus je een glas melk met uw boterham met pindakaas moet maken de set, raadt sport voedingsdeskundige Nancy Clark.

Gezonde vetten

Pindakaas bevat dezelfde verhouding van verzadigde aan onverzadigde vetten zoals olijfolie, zegt Harvard Medical School. De poly- en enkelvoudig onverzadigde vetten in de verspreiding Verlaag uw risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten door het verminderen van de hoeveelheid schadelijke cholesterol in je bloedbaan en ook voorkomen dat diabetes type 2. Elke 2-eetlepel portie bevat 16 gram totaal vet, met inbegrip van 7,4 gram van enkelvoudig onverzadigde vetten en 4,5 gram meervoudig onverzadigd vet.

Kalium

Teveel natrium in je dieet brengt stress op uw cardiovasculaire systeem, maar kalium kan de bestrijding van de negatieve gevolgen van natrium. Ook helpt uw zenuwen functie goed en helpt bij de hartfunctie. Pindakaas merken met toegevoegd zout bevatten twee keer meer kalium dan natrium en ongezouten rassen zijn zelfs meer hart-gezond, zegt Harvard Medical School. 2 eetlepels pindakaas consumeren verhoogt je kalium-inname door 238 milligram.

Vezel

Een portie 2-eetlepel pindakaas bevat ongeveer 2 gram voedingsvezels. Terwijl het niet de meest vezel-rijk voedsel, kan pindakaas helpen uw vezel inname uit andere levensmiddelen te vullen. Fiber helpt reguleren uw spijsverteringsstelsel door het bevorderen van gezonde stoelgang, en, zoals eiwitten, vezels houdt je honger op een afstand tussen de maaltijden. De vezel in pindakaas vecht ook hart-en vaatziekten, type 2 diabetes en obesitas.


gerelateerde artikelen