Wat zijn de voordelen van Aloë Vera pillen?

October 28

De Aloë vera plant is een vaste plant die sappige dat meestal in tropische en subtropische klimaten groeit. Zijn dikke, stekelige bladeren zijn afgebroken om een heldere gel die wordt gebruikt bij het behandelen en genezen van verschillende huidaandoeningen, met inbegrip van brandwonden, huiduitslag en wonden vrij te geven. Hoewel het vaak wordt toegepast topicaal, kan de geproduceerd door de plant Aloë vera gel ook plaatsvinden in pilvorm. Wanneer oraal in te nemen, kan Aloë vera behandelen andere kwalen lichaam. Met ingang van 2010 werden de meeste Aloë Vvera studies voorontwerp. Raadpleeg uw arts alvorens Aloë vera in pilvorm en nooit inslikken Aloë vera in zijn rauwe staat.

Diabetes

Vroege studies tonen aan dat, wanneer geconsumeerd, aloe vera helpt bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel, zegt de Universiteit van Maryland Medical Center. Dit verwijst naar individuen die hebben van type 2 of volwassen begin, diabetes.

Spijsvertering Track

Of genomen in tablet- of pil vorm, kan Aloë vera verbeteren de functionaliteit van het spijsverteringsstelsel. Dat omvat constipatie en Prikkelbare darmsyndroom, of IBS, gemeenschappelijke kwalen van de gastro-intestinale tractus. Het doet dit door het verhogen van het vermogen van het lichaam om voedingsstoffen, te absorberen volgens vitaminen-Supplements.org., een website gewijd aan het informeren van gebruikers van verschillende supplementen.

Anti-inflammatoire

Naast de spijsvertering track medeplichtigheid en verlaging van de niveaus van de glucose van het bloed, kunnen Aloë vera verschillende anti-inflammatoire gevolgen hebben. Dientengevolge, kan het gunstig zijn voor mensen die lijden aan artritis. Het kan ook de behandeling van degenen die ervaring milde gewrichtsontsteking. De anti-inflammatoire voordelen van Aloë vera supplementen ook gericht op pijnlijke of stijve spieren, huid en bindweefsel.


gerelateerde artikelen