High-Protein Snacks voor kinderen

November 3

High-Protein Snacks voor kinderen

Veel ouders willen dat hun kinderen krijgen de voedingsstoffen die ze moeten gezond. Eiwit is een essentiële voedingsstof voor de groei en de ontwikkeling van kinderen. Eiwitrijk snacks kunnen helpen uw kinderen die voldoen aan de eisen van hun eiwit, welke gelijk 19 gram per dag voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar oud en 36 gram per dag voor kinderen leeftijden 9 tot en met 13 jaar oud. Snacks voor kinderen moeten worden aangepast aan de leeftijd en nutriënt-dichte.

Oprollen van een Sandwich

High-Protein Snacks voor kinderen

Roll-ups zijn pinwheel-vormige snack-sized broodjes. Verspreid roomkaas vetvrij of kwark op een hele korrels wrap. Laag vetgehalte, zoutarm plakjes magere ham of kalkoenfilet plaats op de kaas en geraspte Sla toevoegen. Rol de tortilla, en zodat de stukken pinwheels eruit het schijfje. Een ounce kalkoenfilet heeft 6 gram eiwit, en elke eetlepel portie nonfat roomkaas heeft 3 gram eiwit. Kinderen kunnen ook genieten van het maken van pizza roll-ups met tomatensaus, mozzarella kaas en blokjes ham.

Neem het op de Trail

High-Protein Snacks voor kinderen

Trail mix laat kinderen kiezen hun ingrediënten en maken hun eigen aangepaste mengsels. Bieden van ingrediënten zoals noten, met 4 tot 6 gram eiwit per ounce; pinda's, die 7 gram eiwit per ounce hebben; en zaden, met 5 gram eiwit per portie van 2-eetlepel. Kant-en-klare ontbijtgranen, popcorn en gedroogde vruchten bieden ook eiwitten voor trail-mix. Dit maakt een draagbare snack die uw kinderen op gedurende de dag knabbelen kunnen. Noten en pinda's kunnen worden verstikking gevaren voor jongere kinderen, echter. Een alternatieve aangepast aan de leeftijd snack is pindakaas en rozijnen op volkoren brood.

Gebruik Dips aan pomp omhoog het eiwit

High-Protein Snacks voor kinderen

Kinderen Neem dips in hun lunches of deel ze met vrienden tijdens studie sessies thuis. Het gebruik van groenten, fruit of hele korrels crackers voor dompelen. Kinderen kunnen apple segmenten, selderij stokken of baby wortelen duik in pindakaas, waarin 7 gram eiwit in een 2-eetlepel portie. Kinderen kunnen ook hele korrels pita chips duik in hommos, of garbanzo bean dip, die heeft 5 gram eiwit in 1/4 kop. Een andere optie is het gebruik van nonfat kwark, met 15 gram per 1/2 kop, als een dip voor meergranen crackers.

Yoghurt keuzes

High-Protein Snacks voor kinderen

Een 6-ounce container van vetvrije yoghurt bevat 10 gram eiwit, en de zelfde grootte portie Griekse yoghurt levert 17 gram eiwit. Soja yoghurt heeft 6 gram eiwit per kopje. Zuivelproducten en soja gebaseerde melk substituten bieden calcium, die nodig is voor het bouwen van bot mineraal dichtheid. Kinderen kunnen naar school in geïsoleerd lunch tassen yoghurt. Suiker-gezoete yoghurt, die hoger zijn dan de gewone rassen in calorieën en suikers te beperken. Kinderen die liever zoeter smaken kunnen bosbessen of kaneel en peren toevoegen aan hun yoghurt.

Leeftijd overwegingen

High-Protein Snacks voor kinderen

Snacks voor kinderen moeten worden afgestemd voor hun leeftijden en activiteiten. Pindakaas kunnen een betere keuze dan de pinda's voor jongere kinderen, die nog steeds in gevaar voor verstikking. Oudere kinderen kunnen trail mix praktischer vinden voor het oppotten in een sporttas voor een naschoolse snack voor voetbal praktijk. Indien mogelijk, zijn kinderen bij de voorbereiding van hun snacks te stimuleren tot geïnteresseerd geraakt in hun eigen gezondheid en voeding. Jongere kinderen kunnen helpen dienen zelf kant en klare snacks, en oudere kinderen kunnen helpen bij de voorbereiding van de meer geavanceerde snacks, zoals de Engelse muffin pizza's.


gerelateerde artikelen