Wat zijn de voordelen van minerale olie?

October 8

Wat zijn de voordelen van minerale olie?

Minerale olie is een heldere vloeistof die kan worden gekocht bij een apotheek of retail store. Het heeft veel interne en externe gebruikt en is een natuurlijke manier om een verscheidenheid van medische aandoeningen te behandelen. Minerale olie kan alleen worden gebruikt of het kan worden gemengd met andere etherische oliƫn om het gewenste effect dat u zoekt.

Constipatie

Een van de belangrijkste voordelen van minerale olie is bij de behandeling van constipatie. Minerale olie wordt het vaak gebruikt als een laxeermiddel via een orale of rectale weg. Het wordt beschouwd als een smeermiddel soort laxeermiddel. Volgens de Mayo Clinic, als minerale olie is oraal, jassen het de darmen en ontlasting met een waterdichte film. Dit helpt om te houden van vocht in de ontlasting en helpt de persoon geschiedde het gemakkelijker zonder spanning. Wanneer de minerale olie wordt genomen door klysma of rectally het werkt op een vergelijkbare manier dan wanneer oraal in te nemen. Sommige mensen verkiezen een rectale levering vanwege het niet in staat om het slikken van de vloeistof op hun eigen.

Conditie van de hoofdhuid

Een belangrijk voordeel van minerale olie is voor het probleem van de roos, cradle cap of hoofdhuid psoriasis. Vele aandoeningen zoals roos, psoriasis, cradle cap of eenvoudige droge huid kunnen worden behandeld met behulp van minerale olie. Volgens de Mayo Clinic kan toepassing van minerale olie op je hoofdhuid nachts en omvatten met een kunststof douchekapje soms genoeg zijn om te helpen bij de behandeling van deze aandoening. Deze behandeling helpt te droge schubben op de hoofdhuid los en algemene ontsteking verminderen.

Droge huid

Veel mensen last van droge huid. Sommige mensen lijdt zelfs aan medische aandoeningen zoals psoriasis, waardoor grote patches van de droge, schilferige huid te ontwikkelen. Minerale olie kunnen zeer waardevol bij de behandeling van deze voorwaarden. Volgens de Mayo Clinic heeft minerale olie de mogelijkheid om te hydrateren en verdamping van het water van het oppervlak van de huid voorkomen. Deze behandeling gebeurt best net na een regenbui zodat dit vocht kan worden opgenomen. Doet deze behandeling op een dagelijkse basis, evenals het gebruik van goede kwaliteit moisturizers, kunt u het behandelen van ernstige gevallen van droge huid.


gerelateerde artikelen