Gastric Ulcer complicaties

October 10

Maagzweren, ook bekend als maagzweren, zijn zweren die op de dunne voering van uw maag, darmen of slokdarm vormen, zegt de Mayo Clinic. Typische symptomen van een maagzweer zijn een brandende pijn ergens tussen je borst en de navel (navel). Het kan ook leiden tot braken bloed (bloedspuwing), veranderingen in de eetlust en onbedoeld gewichtsverlies. U moet begrijpen de complicaties van maagzweren.

Bloeden

Volgens het handboek van Merck, kunnen maagzweren leiden tot bloeden (bloeding). Symptomen van bloeden maagzweren specifieke zijn braken koffie-achtig materiaal of bloed en passerende bloederige ontlasting (hematochezia). Maagzweren kan ook leiden tot zwakte, zwarte ontlasting vorming (melena), flauwvallen (syncope), zweten en lage bloeddruk met veranderingen in uw lichaamsbeweging (orthostasis). Typisch, kan uw arts u bloedtransfusies ter vervanging van de verloren bloed geven.

Perforatie en Peritonitis

In sommige gevallen kunnen maagzweren eten in uw weefsel voering en leiden tot maag perforatie. The Merck Manual zegt dat u met de volgende symptomen presenteren zal: plotselinge en ernstige maagpijn die begint in het midden van je buik en spreidt zich uit naar de rest van uw maag en zelfs uw schouder. Dit heet referred pain. Bij lichamelijk onderzoek vindt uw arts dat je maag zeer rigide is. Chirurgie is de opgegeven behandeling voor maag perforatie.

Maag perforatie kan leiden tot een infectie buikvliesontsteking genoemd. Deze voorwaarde heeft betrekking op een bacteriƫle infectie van de weefsels die betrekking hebben op uw maag en darmen. Volgens de Mayo Clinic, symptomen van peritonitis zijn maagpijn, tederheid, diarree, vermoeidheid, een slechte eetlust en opgeblazen gevoel. Meestal zal uw arts u verwennen met antibiotica te ontdoen van de infectie. Uw arts kan ook uitknippen van de infectie via een chirurgische infectie.

Obstructie van de maag Outlet

The Merck Manual zegt dat maagzweren tot obstructie van de maag outlet leiden kunnen. Symptomen van deze aandoening zijn braken overdreven, een slechte eetlust en gewicht verlies. Overmatig braken kan leiden tot uitdroging en zelfs hypokalemie (lage kalium niveaus). Typisch, uw arts kunt een nasogastrische buis decomprimeren de belemmerd regio. Hij kan ook geven je zuur-blokkerende medicatie om te voorkomen dat uw zuur van de maag irriteren uw gastro-intestinale slijmvlies.


gerelateerde artikelen