Hoe te nemen van lijnzaad in een dieet

October 31

Lijnzaad en lijnzaadolie, beide afgeleid van de vlas plant, zijn voedingssupplementen die gunstig voor de gezondheid zijn. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM), lijnzaad producten kunnen helpen lager cholesterolgehalte, ontsteking verminderen, en kunnen fungeren als een laxeermiddel bij sommige mensen. Mensen die willen integreren van lijnzaad in hun voeding moeten doen met de nodige voorzichtigheid en onder toezicht van een arts.

Stap 1

Laat uw arts weet dat u van plan te integreren van lijnzaad in uw dieet, en zorg ervoor dat hij is up-to-date op alle andere medicijnen en supplementen die u reeds neemt. Volgens het NCCAM, kon lijnzaad ermee voorschriftmedicijnen, dus de timing van de doseringen zorgvuldig gecoördineerd worden moet.

Stap 2

Vlas producten toevoegen aan uw dieet op basis van geleidelijke, want het is een bron van vezels. Sommige mensen ervaren gas en opgeblazen gevoel bij het toevoegen van teveel vezels aan hun voeding te snel. Probeer lijnzaad toe te voegen aan één maaltijd per dag en Verhoog langzaam zoals gewenst.

Stap 3

Meng 1 tsp. van grond lijnzaad in uw water of SAP als een natuurlijk alternatief voor bulk vezel supplementen. Zorg ervoor dat veel extra water ook gedurende de dag drinken als je vlas in uw dieet integreren, darmobstructie of constipatie te voorkomen.

Stap 4

Bestrooi grond lijnzaad in uw ontbijtgranen of yoghurt als een gemakkelijke manier om te profiteren van de voordelen van het supplement. Beginnen met een kleine lepel van het zaad en geleidelijk meer naarmate u gewend aan de smaak toe te voegen.

Stap 5

Gebakken goodies met lijnzaad voor toegevoegde fiber verrijken. Meng 1 tsp. van fijn grond lijnzaad door muffin of pannenkoek slagman, of uw favoriete koekjesdeeg.

Stap 6

Jurk salades met een combinatie van lijnzaadolie, olijfolie en citroensap. De nootachtige smaak van de olie is een aanvulling op verse Groenen u profiteren van de voedingsstoffen.

Stap 7

Vergeet niet dat lijnzaad en lijnzaadolie supplementen zijn en de doeltreffendheid van persoon tot persoon varieert. Integratie van vlas in uw dieet kan een rol spelen in de regelmaat en lagere cholesterol, maar het is onwaarschijnlijk dat een snelle oplossing voor deze problemen. Acht van de provider van uw medische zorg advies over uw gezondheidsrisico's en andere behandelmogelijkheden.

Tips

  • Vlas producten worden opgeslagen in een koele, donkere ruimte voor de beste resultaten. Het gebruik van lijnzaad en lijnzaadolie binnen een paar maanden of door de "beste door" datum op de verpakking. Lijnzaad kan bederven van langdurige blootstelling aan de lucht.

Wat die u nodig hebt

  • Grond lijnzaad
  • Lijnzaadolie

gerelateerde artikelen