Bevatten verschillende merken van jus d'orange hetzelfde niveau van vitamine C?

May 22

Bevatten verschillende merken van jus d'orange hetzelfde niveau van vitamine C?

Een koud glas jus d'orange is een nietje op de ontbijt tafels rond de wereld, en het heeft zeker nutritionele voordelen, waaronder een grote dosis vitamine C. over merken, een portie jus d'orange heeft ongeveer dezelfde hoeveelheid vitamine C, maar er zijn bepaalde uitzonderingen weten voordat het gieten van uw volgende glas sinaasappelsap.

Vitamine C 101

Krijgen van overvloed van vitamine C in je dieet is belangrijk omdat de nutriënt oplosbaar is, wat inhoudt dat elk extra je verbruikt wordt uitgescheiden uit uw lichaam in plaats van zijn opgeslagen. Vitamine C bevordert de productie van de proteïne die verantwoordelijk is voor de vorming van pezen, huid en bloedvaten. Ook helpt u bij het genezen van verwondingen en bevordert gezonde tanden en tandvlees.

Hoeveel C In sinaasappelsap?

Bijna alle merken van jus d'orange bevatten 100% van de dagwaarde van vitamine C in elke 8-ounce portie. Andere merken kunnen 120% van de dagwaarde in een 8-ounce portie bevatten. Natuurlijk, deze dagelijkse waarde is voor gezonde volwassenen, dus praten met uw arts over precies hoeveel vitamine C je elke dag moet, vooral als u gezondheidsproblemen hebben.

Uitzonderingen op de regel

De sappen die 100 procent of meer van de dagelijkse waarde voor vitamine C bevatten zijn meestal 100 procent sappen. Terwijl sommige oranje-op smaak gebrachte dranken toegevoegde vitamine C bevatten, anderen niet. Een 8-ounce portie de gemiddelde sinaasappelsap drank bevat 37.4 mg vitamine C. Dat is 62% van de dagwaarde.

Hoe kies ik?

Een portie van 100 procent oranje sap is een gezonde manier om verhogen van uw inname van vitamine C, maar kan niet worden uw beste weddenschap. Sinaasappelsap bevat geen elke vezel, wat belangrijk is voor de heide van je hart en spijsvertering, maar een grote oranje levert 4,4 gram en 97.9 milligram vitamine C, die is 163 procent van de dagwaarde. Een 8-ounce glazen van PB heeft ook 23 gram suiker, vergeleken met 17 gram in een grote oranje. Dus genieten van een glas jus d'orange af en toe, maar maken het niet een vervanging voor vers fruit.


gerelateerde artikelen