Negatieve externe effecten van het eten van ongezond voedsel

April 29

Negatieve externe effecten van het eten van ongezond voedsel

Een onbedoelde negatieve is de externe kosten die voortvloeien uit een bepaalde actie. Negatieve externe effecten van het eten van ongezond voedsel niet gemakkelijk gekwantificeerd, zoals een aantal complexe en verweven factoren meespelen. Terwijl het eten van ongezond voedsel veel negatieve effecten op het lichaam, heeft junkfood consumeren een grote impact op de maatschappij en het milieu.

Gezondheidszorg

Volgens het Center for Disease Control, worden ongezond eten leidt tot een aantal ernstige veterinairrechtelijke voorschriften en de vele individuen gedwongen te zoeken naar medische zorg en behandeling. Vermijdbare ziekten zoals type II diabetes en hart-en vaatziekten worden grotendeels beïnvloed door iemands dieet. Tijd, geld en energie besteed behandelen patiënten met gezondheid voorwaarden die worden verergerd door hun slechte voeding is van invloed op de efficiëntie, de beschikbaarheid en de kosten van medische zorg.

Productiviteit

Medisch nieuws vandaag debatteert dat de ziekten ten gevolge van obesitas als gevolg van slechte dieet vaak mensen dagen opstijgen vanaf werk dwingen, stoppen met werken, of ga op handicap. Verminderde productiviteit negatieve gevolgen voor de economie en de levensstandaard. Wanneer individuen gebruik ziek tijd en ga niet te werken, het niveau van productiviteit van de werknemers vermindert en zakelijke ontvangsten vermindert.

Vroegtijdig overlijden

Volgens het Center for Disease Control, is ongezond eten gekoppeld een uitgebreid scala aan levensbedreigende omstandigheden met inbegrip van bepaalde soorten kanker, slag en hoge bloeddruk. Vroegtijdige dood verhoogt het sterftecijfer van de natie en het algemene niveau van gezondheid van de bevolking afneemt. De kosten van vroegtijdig overlijden in intramurale zorg, evenals de emotionele en psychologische tol van het verlies van het individu hebben monumentale en duurzame gevolgen.

Oplossingen

Een aantal mogelijke oplossingen kan negatieve externe gevolgen die veroorzaakt door het eten van ongezonde verzachten. ABC News suggereert dat de belasting op ongezond voedsel individuen afhouden kan van de aankoop ervan. Junkfood kost traditioneel minder dan de meeste voedingsmiddelen, die is een van de redenen is het meer gemakkelijk verbruikt dus als de prijzen omhoog, gaat vraag zal dalen. Volgens de New York Times, kan maken van gezonde, biologische voedingsmiddelen meer betaalbaar ook individuen stimuleren om op te nemen van gezond voedsel die eens als te duur in hun dieet werden beschouwd.


gerelateerde artikelen