Verhoging van de bloedsomloop in het hoofd tijdens de slaap

October 13

Verhoging van de bloedsomloop in het hoofd tijdens de slaap

Verschillende ernstige medische aandoeningen kunnen beperken omloop aan het hoofd, zowel tijdens slaap- en wakkere uren. Gelukkig kunnen veel van deze problemen worden behandeld om te helpen herstellen van de bloedstroom naar de hersenen tijdens het slapen. Na verloop van tijd kan een vermindering van zuurstofrijk bloed stroomt naar het hoofd schade hersenweefsel of zelfs leiden tot een beroerte, dus doen wat je kunt om te vergroten van de bloedcirculatie in het hoofd tijdens de slaap essentieel voor goede gezondheid en een lange levensduur is.

Behandeling van de obstructieve slaap apneu

Obstructieve Slaap Apneu is een veel voorkomende aandoening gekenmerkt door periodieke pauzes in de ademhaling tijdens de slaap. Het wordt veroorzaakt door weefsel achterin de keel ontspannen terwijl je liegt, beklemmende van het traject van de lucht in de longen. Een pauze in de ademhaling zorgt ervoor dat de longen te hijgen voor lucht, die herstelt van de ademhaling. Maar zoals deze pauzes vaak tijdens de nacht gebeuren, het cumulatieve effect op de hersenen en de bloeddruk kan ernstige als de hoeveelheid zuurstofrijk bloed bereiken van hersenweefsel is verminderd. Gelukkig, behandelingen bestaan, zoals een continue positieve luchtweg druk apparaat dat duwt lucht door middel van een buis en een masker dragen u over uw neus en mond om je ademhaling consistent te houden. Chirurgische procedures die bijdragen tot het verminderen van de hoeveelheid weefsel in de achterkant van de keel kunnen ook het verlichten van het probleem. Afvallen, hebt u een grote nek, kan ook helpen.

Behandeling van ziekte van de halsslagader

De belangrijkste slagaders voeren bloed naar de hersenen zijn de halsslagaderen, die aanloop naar de linker- en rechterkant van de nek naar de hersenen. Kleinere slagaders voeren dan bloed in de hersenen. Halsslagaderen beperken als plaque, opgebouwd uit vet, cholesterol en andere stoffen, op de binnenmuren van de slagaders bouwt. Als de blokkade te groot is en omloop op het hoofd wordt gestopt of sterk verminderd, kunt u een beroerte hebben. Preventieve zorg, zoals het beheren van uw cholesterolgehalte met dieet, lichaamsbeweging en geneesmiddelen, indien nodig, kan het behoud van gezondheid van de halsslagader. Omdat uw bloeddruk de neiging te stijgen heel vroeg in de ochtend, die het risico van een beroerte of een hartaanval verhoogt hebt u ernstige cardiovasculaire risicofactoren, zorg ervoor dat u de planning van de juiste medicatie voor het behoud van gezonde verkeer tijdens het slapen. Als verstopping al bestaat, kan een chirurgische behandeling genoemd een endarterectomy om te verwijderen van de plaque worden gedaan.

Behandeling van hartfalen

Hartfalen is een aandoening die van het hart pomp bloed door het lichaam kunnen wordt verminderd, wat betekent dat de hersenen en andere organen beginnen te ontvangen minder zuurstofrijk bloed. Afhankelijk van de oorzaak van uw hartfalen behandeling kan het volgende omvatten chirurgie of medicatie, zoals angiotensine-converting enzyme-remmers en angiotensine II receptor blokkers. Door de behandeling van uw hartfalen en na advies van uw cardioloog, kunt u verkeer naar het hoofd en de rest van het lichaam verhogen. Sommige van deze medicijnen kan slaap onderbreken, dus contact op met uw arts als uw slaap wordt beïnvloed door uw hartfalen drugs, want uw arts kan kunnen aanpassen van de dosering, de soort medicijnen u nemen en de timing van wanneer u meenemen voor het behoud van een betere nachtrust.

Beter slapen door te lopen meer

Oefening verbetert de circulatie door het hele lichaam, maar zelfs een activiteit zo simpel als het lopen kan helpen stimuleren verkeer aan het hoofd en hersenengezondheid te behouden. Oefening zoals het lopen verbetert arteriële gezondheid in de hersenen en een betere nachtrust bevordert. Een goede nachtrust is ook belangrijk aan het handhaven van gezonde verkeer, zodat u twee 's nachts van uw lichamelijke activiteit overdag vruchten zult.

Verminderen van alcoholgebruik

Overmatig alcoholgebruik kan vernauwen bloedvaten, die verkeer vermindert. Het drinken van alcohol in de late avond betekent alcohol is nog steeds in uw systeem terwijl u slaapt. De vernauwing van bloedvaten vermindert de circulatie in het hoofd, dus als u wilt verhogen van verkeer tijdens het slapen, Vermijd alcohol minder dan een paar uur voordat je gaat slapen.


gerelateerde artikelen