Wat komt uitgerust wanneer een Snowboard huren?

April 30

Wat komt uitgerust wanneer een Snowboard huren?

Voor mensen die niet willen investeren in de aankoop van een snowboard, is een snowboard huren een ideale optie. Bij het huren van een resort of een ski-winkel, in het algemeen zult kunnen te huur meer dan de Raad van bestuur. De meeste huurders zijn bereid te huur je extra apparatuur, zoals kleding, met inbegrip van veiligheidsuitrusting zoals helmen, laarzen en bindingen. In sommige gevallen is deze versnelling complementair; in andere gevallen moet je extra betalen.

Boots en bindingen

Bijna alle leveranciers van snowboards huren ook boots en bindingen, op de veronderstelling dat een persoon die een snowboard waarschijnlijk huren moet niet al doet eigenaar van deze items. Echter, als u eigenaar van laarzen of bindingen, kan u zitten kundig voor de snowboard huur alleen, vaak voor minder geld. Naast het verstrekken van de versnelling, biedt het vakantiehuis waarschijnlijk tevens een gratis montage en een snelle les in hoe u deze extra apparatuur koppelt aan de Raad van bestuur.

Helmen

Veel huurders van de snowboard verhuren ook helmen. Terwijl niet verplicht op alle pisten, kiezen veel professionele snowboarders helmen gebruiken om hoofd en nek verwondingen te verhinderen. (Het komt vaker voor een helling naar het mandaat dat minderjarigen helmen dragen.) In sommige gevallen is een helm inbegrepen bij de Raad, terwijl andere plaatsen gratis een extra vergoeding; in beide gevallen wordt het dragen van een helm tijdens het snowboarden sterk aanbevolen. Paar huurders zal echter mandaat dat u huren of tijdens het instappen dragen.

Borg

Als u uit deze apparatuur, bent u aansprakelijk voor de veilige terugkeer. Om ervoor te zorgen dat het zal worden terugverdiend als de apparatuur is verloren of beschadigd, vragen vele ski-winkels een borg, hetzij in de vorm van contant geld of krediet. Deze borg ontvangt u terug wanneer u terugkeert van het bord. Bovendien kan u moet ondertekenen een papier te stemmen met de dekking van de kosten van schade. In het algemeen, de meer apparatuur u huurt, hoe hoger de borg, die zal u worden gevraagd om te zetten. Het standaardtarief voor een storting op een enkele boord is tussen de $250 en $300. Terwijl u niet worden aangerekend voor standaard slijtage op het bord, wordt aangerekend voor uitgebreidere schade zoals pauzes of gutsen. Dit geld zal worden genomen van uw borg.

Extra 's

Naast het huren van apparatuur, kan u wenst te kopen sommige extra onderdelen om te gaan met uw snowboard, vooral als u zal worden aan boord voor een lange periode van tijd, waardoor het risico van schade aan de apparatuur. Bijvoorbeeld, mei u zitten kundig van kopen extra schroeven, moeren, bouten, Teen bandjes, ankle riemen, gespen, leibanden en stomp pads. In sommige gevallen, deze extra apparatuur--met name de leiband en riemen--uitmaken van de Raad van bestuur, maar vaak zijn ze niet. Vele ski-winkels in bergen bieden op lange termijn verhuur, waaronder enkele die seizoensgebonden verhuur bieden. Echter, op een bepaald punt, het kan zinvol zijn meer financiƫle apparatuur aan te schaffen.


gerelateerde artikelen