Wat zijn de behandelingen voor Hamstring Tendinitis?

March 16

Wat zijn de behandelingen voor Hamstring Tendinitis?

Volgens «««MayoClinic.com is tendinitis de ontsteking of irritatie van een pees, die is een dikke, vezelig weefsel dat spieren aan beenderen hecht. Als spieren contract, haal ze op de pezen, die trekt op het bot en beweging van het gewricht veroorzaakt. De pezen van de hamstrings achter de knie en bevinden in de heup. Met herhaald gebruik kan een hamstring pees worden verergerd, worden pijnlijk en ontstoken. Deze voorwaarde wordt conservatief behandeld. Echter kan een operatie worden nodig voor ernstige gevallen van tendinitis van de hamstring.

Rest

Medline Plus, van de National Institutes of Health, stelt dat het doel van de behandeling te verminderen van pijn en ontsteking geassocieerd met hamstring tendinitis. Bovendien stelt Medline Plus dat rust of immobilizing van de gewonden hamstring zal toestaan dat de pees te herstellen. Een arts kan een brace of splint aanbevelen, dit is echter zelden nodig. Een patiënt moet zijn hamstring rusten boven het niveau van zijn hart dat zwaartekracht om zwelling en overtollige vloeistof van de gewonden hamstring. Bovendien moet hij een pak ijs of een pack van diepvriesgroenten gelden voor de verergerd pees pijn en ontsteking te verminderen. Het ice pack moet worden toegepast op de huid over een papieren handdoek ter voorkoming van bevriezing. Een patiënt moet houden het pak ijs op de getroffen pees gedurende 20 minuten, dan verwijderen gedurende 20 minuten. Deze cyclus moet zo vaak mogelijk overdag worden herhaald.

Anti-inflammatoire geneesmiddelen

Volgens Medline Plus, kan een patiënt overwegen steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Deze medicijnen zijn effectief in het verminderen van pijn en ontsteking aan het dwarsbomen van tendinitis gerelateerde. NSAID's, zoals Aleve, Advil of Motrin, werken door het verminderen van chemische signalen langs de getroffen pees die pijn en ontsteking veroorzaken. Deze medicijnen moeten plaatsvinden onder toezicht van een arts omwille van hun kans op ernstige complicaties waaronder maag, lever, nieren of hart schade.

Chirurgie

In ernstige gevallen van hamstring chirurgie kan nodig zijn de tendinitis, Medline Plus staat. Als conservatieve behandelingen niet succesvol geweest zijn, kan een chirurg aanbevelen voor het verwijderen van de inflammatoire weefsel rond de getroffen pees. De chirurg zal waarschijnlijk moeten nemen een MRI van de hamstring om te bepalen welke weefsels ontstoken is en moet worden verwijderd. Risico's van de operatie omvatten infectie, bloeding, weefselschade en bloedstolsels. Een patiënt moet dus grondig bespreken de risico's en voordelen van de operatie voordat u verdergaat.


gerelateerde artikelen