Voedsel te eten om zich te ontdoen van viscerale buikvet

March 15

Voedsel te eten om zich te ontdoen van viscerale buikvet

Overzicht

Viscerale abdominaal vet wordt beschouwd als bijzonder gevaarlijk, omdat het de interne organen omhult, excretes van giftige stoffen in het lichaam en, dus, u op risico voor veel chronische gezondheidsvoorschriften zet. Maar liefst 50 procent van de Amerikanen bezitten teveel vet rond hun taille, notities Rachel Whitmer, een onderzoeker bij Kaiser Permanente divisie van Research in Oakland, in een 2008 artikel van USA Today. Een combinatie van dieet en lichaamsbeweging helpt je verliest gewicht verliezen overal, met inbegrip van rond je buik. Met inbegrip van bepaalde levensmiddelen in een caloriearm dieet kan helpen versnellen het verlies van viscerale buikvet.

Zuivel

Curtin University of Public Health in Australië bracht een studie in 2009 tonen dat dieters die vijf porties zuivel per dag aten verloren meer gewicht en buikvet dan die slechts drie porties per dag eten. Onderzoekers hadden onderwerpen consumeren vetarme melk, kwark en yoghurt resultaten oplevert in 12 weken

Saffloerolie

Saffloerolie is een enkelvoudig onverzadigde vetten die een vermindering van buikvet kan bevorderen. "The American Journal of Clinical Nutrition" gerapporteerd op een studie van de Ohio State University van 2009 aan te tonen dat 8g van Saffloer olie verbruikt dagelijks voor 36 weken mager weefsel ontwikkeling stimuleert en vermindert buikvet. Saffloerolie werkt goed voor koken of salade dressings.

Kokosolie

Kokosolie kan ook verminderen tailleomtrek wanneer gebruikt als aanvulling op een caloriearm dieet. Het dagboek "Lipiden" een studie in 2009 uit Brazilië gepubliceerd waaruit blijkt dat desgevraagd 40 deelnemers consumeren een caloriearm dieet toegevoegd van 30ml kokosolie aan hun plan, het een afname van buikvet. Bak mager vlees en groenten in 1 tsp. kokosolie om de vruchten te plukken.

Eiwit

Een eiwitrijk dieet, vergeleken met een standaard proteïnedieet, gevolgd voor de korte termijn aanzienlijk vermindert het gewicht en buikvet. De oktober 2009 nummer van het tijdschrift "Metabolisme, voeding en hart-en vaatziekten" meldde een studie die ondersteuning van het gebruik van eiwitrijke diëten effectief beheer van lichaamsgewicht en samenstelling, vinden dat de voeding verbeterd totale cholesterolgehalte, daalde van lichaamsgewicht en verminderd buikvet. Kies eiwitten die laag in verzadigd vet, zoals wit-vlees gevogelte, bison, vis en eiwit zijn tot een minimum beperken van calorieën.


gerelateerde artikelen