Tent kamperen in de buurt van Denver, Colorado

August 11

Tent kamperen in de buurt van Denver, Colorado

Er is misschien niet meer voldoen aan manier naar kamp dan uw tent op uw pack zijn straps en post naar het bos om te vinden van een afgelegen plek uit de buurt van de stad din. In minder dan een uur, u Denver verkeer kunt achterlaten en worden weggestopt in een altijdgroene bos ademhaling van de frisse berglucht. Zorgvuldige voorbereiding is cruciaal voor het kamperen reis van elke tent, hoewel, dus weet waar je heen gaat en wat u nodig hebt om te brengen. Voorzieningen variëren sterk.

Gooide het in een Park

Vele perifere gemeenschappen rond Denver onderhouden parken open ruimte waar u kunt wandelen en toonhoogte een tent. Reynolds Park in Conifer, wandeling in een halve mijl naar een handvol sites met beer kluisjes, bear-proof prullenbak, tent pads voor één tot drie tenten en een gewelf-toilet. Staat parken bieden toegang tot de douches en sites met vuur ringen en picknicktafels. Chatfield State Park biedt 34 ruimten waar de tent pad zit terug uit het betaald parkeren gebied, bieden een meer "away from it all" ervaring.

Het andere uiteinde van het Spectrum

Als je echt wilt ruwe, riem op een rugzak en hoofd in de piek Vasquez of andere wilde natuurgebieden minder dan een uur rijden van de stad gelegen. De Arapaho National Forest hosts verspreid camping gebieden en rustieke campings met minimale faciliteiten zoals brand ringen, picknicktafels en gewelf toiletten. Voor camping maximumcomfort, hoofd aan tot meer dan een half dozijn KOA campings binnen een uur rijden van de stad. De campings bieden tent sites uit de buurt van RV verkeer met optionele water en elektriciteit. Geniet van gezinsvriendelijke activiteiten, warme douches en bonus voorzieningen zoals zwembaden, bubbelbaden en visvijvers.

Rocky Mountain High

Denver mijl-hoog hoogte zal niet de meeste mensen ziek maken, maar zodra u venture in de Front Range, zult u bij 9.000 voet voordat je het weet. Zorg ervoor dat u uw reis in uw tent ziek en moe van de hoogte liggen niet uitgeven: drink veel water en hydraterende voor een paar dagen voordat u uit naar uw camping, en blijven zuipt vloeistoffen tijdens de duur van uw verblijf. Plooi een paar over-the-counter remedies in uw dag pack om te helpen met de hoofdpijn, misselijkheid of diarree wanneer je in het bos.

Communiceren met de natuur

Tent kamperen in de bergen rond Denver biedt een geweldige manier om het bekijken van wilde bloemen van zomer en herfst bladeren. U zult waarschijnlijk zien herten en andere wilde dieren, maar zorg voor het opslaan van je eten, vuilnis en andere geurende items in Beer-resistente vaten ten minste 100 yards vanuit uw tent om te voorkomen dat ongewenste bezoekers aantrekken. Sommige campings bieden Beer kluisjes, Polen voor het ophangen van uw geparfumeerde artikelen en bear-proof Prullenbak recipiënten, dus zorg ervoor dat te weten voordat je gaat. Als u wilt toestaan voor het herstel van pine kever schade, zomer branden en overstromingen, sommige gebieden van de national forest hebben gesloten, dus gehoorzamen sluiting tekenen en toonhoogte van uw tent in gebieden waar de bomen op het zal niet vallen.


gerelateerde artikelen