How to Get Rid van mannelijke borst vet

May 7

How to Get Rid van mannelijke borst vet

Hoewel tienermeisjes vaak bij het eerste teken van borsten verrukken, zijn vrijwel alle mannen die de ontwikkeling van de borst vet verbijsterd om te zien wat eruit borstontwikkeling. Borst vet is niet een noodzakelijk onderdeel van het verouderingsproces, en met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, kunt u elimineren deze lelijke vet.

Stap 1

Maak cardiovasculaire activiteit deel van uw dagelijkse routine. Cardio verbrandt meer calorieën dan gerichte oefeningen, dus focus op trainingen zoals fietsen, hardlopen, aerobicslessen of zwemmen. De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention raadt aan een minimum van 150 minuten matig cardio of 75 minuten intensieve cardio per week. De meer cardio je doet, het meer vet je zal verbranden.

Stap 2

Gebruik je lichaamsgewicht om Toon je borst. Kan je lichaamsgewicht oefeningen zowat overal, en nemen zij niet geen speciale vaardigheid. Probeer pushups, op de grond of op een stabiliteit bal. Hebt u genoeg kracht te doen pushups aanvankelijk niet, probeer je knieën op de grond houden, zoals u geleidelijk aan opbouw van kracht. Begin met vijf tot 10 reps, en vervolgens opbouwen om meerdere sets van 10 of meer reps.

Stap 3

Gewichten heffen om te Toon je borst nog verder. De American Council on Exercise heeft een studie laten verrichten in 2012 te ontdekken van de drie meest effectieve borst oefeningen. De barbell bench press--een standaard in de meeste sportscholen--was het meest effectief. Als u deze oefening probeert, zorg ervoor dat je een spotter de eerste paar keer, en streven naar slechts één tot twee herhalingen, dan geleidelijk opbouwen naar meer. Tweede is op de lijst de pec deck machine, een gewicht machine die vereist dat u met uw spieren van de borst te duwen twee platen naar binnen als je met je knieën gebogen zitten. De derde meest effectieve borst oefening is de gebogen voorwaartse kabel crossover. Tijdens deze oefening zult u opstaan en begrijpen van de twee kabels die zijn aangesloten op een gewicht machine. Als je trek de kabels naar beneden, steek je handen over elkaar en mager doorsturen, buigen je knieën.

Waarschuwingen

  • Als u plotseling borst vet ontwikkelen of het vet zal niet weggaan met oefening, praat met uw arts. Het kan duiden op een medische aandoening, de zogenaamde gynaecomastie.

Tips

  • Voeding speelt een belangrijke rol in uw vermogen om gewicht te verliezen, en als u te veel eten of lege calorieën eet, waarschijnlijk nog heb je borst vet.

gerelateerde artikelen