Ideale Pedaling snelheid voor fietsen

March 2

Ideale Pedaling snelheid voor fietsen

Met een fiets over korte afstanden is eenvoudig en ontspannend kan, maar wanneer u start brengen vele mijlen onder uw wielen of het beklimmen van steile heuvels het een zware training. Handhaving van een ideale pedaling snelheid helpt om de stijfheid van een lange rit op uw lichaam tegen te gaan. Fietsers noemen hun pedaling snelheid cadans. De ideale pasfrequentie blijft hetzelfde voor de meeste renners ondanks stijl of terrein rijden.

Cadans Basics

Maatregel trapfrequentie door te tellen van het aantal omwentelingen per minuut maken uw pedalen. De ideale cadans te handhaven tijdens uw rit is tussen 70 en 100 rpm. Dit is een comfortabel tempo die je beweegt houden langs zonder al te vermoeiend je benen, volgens de voormalige Massachusetts Harris Cyclery technisch adviseur Sheldon Brown rijden. Behoud van de dezelfde cadans tijdens uw rit helpt u bij het ontwikkelen van ritme op lange tochten.

Consistente pedaal snelheid

U onderhoudt een ideale pedaling snelheid op uw fiets door het verschuiven van je versnellingen op het juiste moment. Op een vlakke, harde ondergrond zoals een straat zal u niet waarschijnlijk moet verschuiven vaak. Echter, als u een heuvel klimmen, de weerstand over de verhoging van uw pedalen en uw cadans zal vertragen. Verschuiving in een lagere versnelling maakt het gemakkelijker om te zetten uw pedalen. Wanneer u bergafwaarts gaat, verplaatst u de fiets in een lagere versnelling te verhogen van de weerstand en voorkomen van een te snelle cadans.

Spieropbouw

Als je merkt dat je gemakkelijk vermoeiend wanneer u bent op de snelheid van uw ideale trappen, moet u ter verbetering van de spier uithoudingsvermogen in je benen. Verschuiving van uw fiets in een hogere versnelling dan u nodig hebt voor klimkoersen maakt de pedalen moeilijker te duwen maar je gespierd uithoudingsvermogen zal verbeteren. Dit soort fietsen zorgt ervoor dat melkzuur te bouwen en zal niet duurzaam worden over een lange periode van tijd. Echter helpt regelmatig opleiding met een verhoogde hoeveelheid van de weerstand je been spieren aan te op lange ritten op de snelheid van uw ideale trappen passen.

Liefdadigheid fietsen organisatie The Care Exchange raadt ook mengen van uw spier-gebouw rijdt met korte periodes waar u verschuiving in een lage versnelling en pedaal zo snel als je kunt. Dit bouwt fast-twitch spiervezels in je benen.

Gebouw pedaal snelheid

De ideale pedaling snelheid varieert van persoon tot persoon. Vinden jou via experimenten met verschillende versnellingen in verschillende situaties van Paardrijden. Om te verhogen uw gemiddelde snelheid trappen en een efficiƫntere wielrenner, moet u beide verbeteren uw been sterkte, Fietsen techniek of gespierd uithoudingsvermogen. De uitwisseling van zorg adviseert bouwen been kracht door middel van gewicht opleiding of paardrijden heuvels herhaaldelijk met een hogere versnelling. Uw trappen efficiency verbeteren met behulp van fiets schoenen met teen clips te houden uw voeten in de perfecte positie.


gerelateerde artikelen