AB Workout Oefeningen voor tienermeisjes

August 26

AB Workout Oefeningen voor tienermeisjes

Wordt een tienermeisje is niet makkelijk, en tussen de lessen, buitenschoolse activiteiten en huiswerk, proberen om te verblijven in vorm is een uitdaging. Houden van een gezonde kern is essentieel voor tiener meisjes zo goed als voor volwassenen. Er zijn verschillende oefeningen tiener meisjes doen kunnen om hun abs trainen zonder te besteden extra geld of nemen tijd weg van hun studies. Met inbegrip van een gezond dieet van fruit, mager vlees, groenten en magere zuivel zal ook helpen bij het verkrijgen van deze afgetraind abs.

AB-specifieke oefeningen

Wanneer u uw abs werkt, is het belangrijk om oefeningen die gaan alle de kern spieren bevatten. Core spieren omvatten de onderste rugspieren, de obliques en de hogere en lagere Abdominale spieren; versterking van deze spieren is van vitaal belang voor beide Opper - en Neder-lichaamskracht en houding. Sommige oefeningen die de spieren van de kern werken omvatten crunches, fiets crunches, planken, reverse crunches, vogel hond en zittende romp rotaties, volgens de American Council on Exercise.

Variaties

Buikspieroefeningen kunnen worden eentonig, en als je ontwikkelen en versterken van uw abs, kan je oefeningen minder uitdagend. Toevoegen verscheidenheid aan uw reguliere trainingen door de integratie van de crunches en kant crunches op de bal van een oefening. Uw workouts ab intensiveren door het toevoegen van gewichten tijdens uw oefeningen, zoals zittende Medicijnbal kofferbak rotaties en gewogen-plaat crunches.

Helling Ab oefeningen

Probeer schuine crunches voor verscheidenheid. Haak je voeten rond een brace van de voet op een helling bestuur en liggen op je rug met je knieën gebogen. Hou je handen achter je nek voor steun. Het verhogen van uw bovenlichaam bestemde van de Bank, het buigen van de taille. Zorg ervoor dat je onderrug blijft op de Bank. Terug naar de startpositie en herhaal.

Omdraaien op de Bank, houden de brace voet met je handen boven je hoofd, liggend op je rug met knieën gebogen op 90 graden, voor het uitvoeren van een omgekeerde crunch van helling. Het contract van uw abs en de heupen til en doorsturen naar je hoofd. Twee seconden ingedrukt te houden terug naar de beginpositie.

Frequentie

Tieners moeten volgen een actieve levensstijl te blijven gezond. Desgewenst uw afgetraind abs te tonen door middel van je kan niet alleen moet richten op ab oefeningen eenmaal per maand. Tieners moeten deelnemen aan 60 minuten lichaamsbeweging per dag, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Spierversterkende ab oefeningen moeten worden uitgevoerd ten minste drie keer per week. Probeer voor twee of drie sets van elke oefening, met 10 tot 12 herhalingen per set. Omvatten een soort cardiovasculaire oefening, zoals hardlopen, zwemmen of fietsen, drie keer per week voor toegevoegde gezondheidsvoordelen.


gerelateerde artikelen