De Fysiologie van de oefening, Fitness en Personal Training

August 18

De Fysiologie van de oefening, Fitness en Personal Training

De Fysiologie van de oefening, fitness en personal training zijn velden van studie die onderzoeken van het lichaam van de reactie op lichaamsbeweging. De acute en chronische wijzigingen en aanpassingen die uit de oefening voortvloeien zijn onderzocht, gemeten, studeerde en gerapporteerd. Inspanningsfysiologie gaat een stap verder dan persoonlijke training in het ontwikkelen van oefening programma's ter verbetering van uw huidige conditie niveau, van couch potato doorgewinterde atleet.

Beroep

Een oefening fysioloog heeft een undergraduate-diploma in de inspanningsfysiologie, die is gecertificeerd door de Amerikaanse maatschappij van uitoefening fysiologen, of wie heeft een doctorsgraad met een nadruk in de inspanningsfysiologie van een geaccrediteerde instelling. Uitoefening fysiologen werk in de gezondheidszorg omgevingen, hogescholen en universiteiten, klinische revalidatie instellingen en in de sport en sportieve programma's.

Wetenschap

Inspanningsfysiologie is de kennis en het gebruik van de mechanismen van begeleiding en als gevolg van lichamelijke activiteit. Naast de analyse is inspanningsfysiologie ook van cruciaal belang in de rehabilitatie van chronische ziekte en handicap. De professionele begeleiding van een oefening fysioloog biedt raadsman aan iedereen die geïnteresseerd is in Atletiek, sport opleiding en fysieke verbeteringen.

Belang

De Fysiologie van de oefening, fitness en personal training kan worden gebruikt om oplossingen Cardiopulmonaire revalidatie, diabetes management, gewichtsbeheersing, bot en spier gezondheid, pre- en postnatale zorg en kanker herstel te bieden. Fysiologen strategieën voor chronische, co-existing of ingewikkelde voorwaarden. Bijvoorbeeld, als u diabetes hebt, problemen voet ontvangt u aangepaste trainingsprogramma's. Innovatieve preventieprogramma's zijn ook mogelijk met behulp van de Fysiologie van de oefening. Hebt u genetisch zwakke knieën, bijvoorbeeld kunt voorkoming van letsel, invaliditeit en ziekte door lichaamsbeweging, fitness en persoonlijke trainingsprogramma's u voor een verblijf in optimale gezondheid.

Diensten

Oefening fysiologie diensten verder dan een loutere fitness beoordeling, speuren in de metabole, neuromusculaire en Cardiorespiratoire functies van uw lichaam. Diensten zijn op maat gemaakt voor elke fase van het leven, van jong tot oud, en voor alle fitnessniveaus, van amateur tot professioneel atleet. Leeftijdsgebonden, ziekte-gerelateerd en schade ellende die allemaal factor in de gedetailleerde analyse en aangepaste lichaamsbeweging plan.


gerelateerde artikelen