Hoe te joggen met een hernia

April 15

Hoe te joggen met een hernia

Een hoge impact activiteiten zoals joggen kan nemen een tol op uw lichaam. Joggen kan druk uitoefenen op ruggegraatsschijven, waardoor een hernia te ervaren verder ongemak. Het is het beste te versterken en Toon van de spieren rondom de getroffen schijf en wacht totdat alle pijn afneemt voordat het weer joggen. Omdat uitpuilende schijven kunnen zich overal op uw rug, elk nummer van de schijf moet apart worden behandeld en op een zeer individuele basis zal genezen. Neem contact op met uw arts eerst voordat u de loopband opnieuw hit.

Stap 1

Bepaal de locatie van uw hernia. De spieren die u wilt versterken kunnen afwijken op basis van waar uw schijf gaat. Bijvoorbeeld, als u een uitpuilende schijf in uw lumbale wervelkolom hebt, "The New York Times" raadt versterking en stretching van je onderrug, heupen en hamstrings voordat het weer joggen. Als de schijf is gelegen in de cervicale wervelkolom, moet u wellicht meer versterking van de nek om oefeningen te doen voordat hij terugkeerde naar joggen.

Stap 2

Om te beginnen oefenen met low-impact activiteiten eerst, zoals wandelen en zwemmen. Overwegen in de pool, waar u kunt werken op dezelfde spieren u wilt joggen, maar zonder de gevolgen te joggen. Wacht totdat alle pijn is verdwenen uit het uitpuilende gebied van de schijf om te voorkomen dat toekomstige pijn of verslechterde symptomen. "The New York Times" beveelt ten minste twee weken na uw eerste symptomen opgetreden wachten. Naast wandelen of zwemmen, praktijk de specifieke krachttraining oefeningen gericht op de locatie van uw hernia. Als er geen pijn optreedt na de oefening van het laag-effect, kan dan u beginnen hoger-impact activiteiten met de instemming van uw arts.

Stap 3

Goedkeuring krijgen van de arts die u behandelen voordat u joggen. Afhankelijk van de ernst en de locatie van uw hernia, kan joggen nooit worden een ideale activiteit. Als u joggen wilt, doen dat op een oppervlak dat meer schok absorbeert. Een trail, middelbare school track of loopband zorgt voor meer "give" dan de bestrating. Allereerst langzaam joggen een paar minuten per keer. Probeer niet te joggen de kilometers of tijd die u voorafgaand aan uw hernia waren. Te veel te vroeg meer schade kan veroorzaken.


gerelateerde artikelen