Voordelen van Echinacea & Goldenseal

April 20

Voordelen van Echinacea & Goldenseal

Eeuwenlang hebben mensen gecombineerd echinacea en goldenseal om te herstellen van de gezondheid en de strijd van een verscheidenheid van kwalen. Precies hoe deze kruiden werk is nog steeds een beetje een mysterie, maar sommige studies hebben bewezen hun doeltreffendheid voor specifieke aandoeningen en voorwaarden. Beide kruiden zijn alteratives, wat betekent dat ze helpen herstellen van de gezondheid en het bloed van onzuiverheden te reinigen. Alteratives werken snel niet. Mensen nemen ze op de lange termijn naar adres chronische aandoeningen.

Echinacea als een immuunsysteem Booster

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center bevat echinacea werkzame stoffen die het immuunsysteem versterken. Het ook verlicht de pijn, vermindert ontstekingen en biedt hormonale, antiviral en anti-oxidant effecten. De toepassingen zijn de behandeling van urineweginfecties, vaginale candida gist infecties, oorinfecties, voetschimmel, hooikoorts en sinusitis. Sommige rapporten beweren dat echinacea extract toe te passen op zweren helpt genezing tijd verminderen, maar geen wetenschappelijk bewijs deze claim ondersteunt. Echinacea heeft antiseptische eigenschappen, echter, dus is het logisch dat het zou helpen wonden genezen sneller.

Echinacea voor infecties

In 2003, een artikel in "Phytomedicine" gemeld dat Echinacea purpurea extracten macrofaag--mobiele witte bloedcel--activering veroorzaken. Het activeert ook polymorfonucleaire leukocyten--witte bloedcellen wordt geproduceerd door het beenmerg-- en natural killer cellen, waardoor echinacea een immuun booster. Volgens de "Herbal Materia Medica," biedt echinacea antimicrobiële en lymfatische en antibacteriële eigenschappen, waardoor het een keuze is voor infecties.

Goldenseal om te kalmeren en voeden van de slijmvliezen

De Universiteit van Maryland Medical Center meldt dat sommige mensen goldenseal gebruiken voeden slijmvliezen, waardoor het een haalbare keuze voor urineweginfecties, keelpijn, vaginitis, diarree, ooginfecties en Aften te verlichten. Volgens de "Herbal Materia Medica," is goldenseal een alterative, zodat het zuivert het bloed, terwijl de antimicrobiële en adstringerende eigenschappen kalmeren en de bescherming van de slijmvliezen. Wegens zijn bittere eigenschappen, goldenseal profiteert van het spijsverteringskanaal en de effecten van indigestie kan verlichten.

Goldenseal aan Lagere Cholesterol

Een van de grootste voordelen die goldenseal te bieden heeft is zijn vermogen aan lagere cholesterol. "The Journal of lipide onderzoek" publiceerde een dierlijke studie die geïdentificeerd goldenseal als een natuurlijke LDL-verlagende agent. Goldenseal bevat een alkaloïde genaamd berberine, die in de studie lagere LDL in hamsters hielpen.

Aanbevolen gebruik en voorzorgen

Volgens Janet Zand, schrijven op de website «««Healthy.net, kan mensen nemen echinacea en goldenseal twee tot drie keer per dag gedurende één tot twee weken per maand. Beide rechtsmiddelen kunnen worden in de vorm van tincturen of pillen, met de meest effectieve tincturen. Langdurig, ononderbroken gebruik van deze kruiden kan nadelige gevolgen hebben, echter. Deze kruiden kunnen ook interactie met geneesmiddelen op recept, dus contact op met uw arts alvorens hetzij.


gerelateerde artikelen