Bekken druk tekenen van arbeid

February 9

Als een zwangere vrouw lichaam bereidt zich voor arbeid, optreden vele veranderingen intern om ervoor te zorgen dat haar baby in de juiste positie verschuivingen. Ongeboren baby's afdalen in het bekken in voorbereiding op arbeid en levering, die hun moeders om te ervaren van verschillende nieuwe tekenen en symptomen kan veroorzaken. Bekken druk en zijn verwante borden zijn een indicatie dat arbeid in de komende dagen of weken plaatsvinden zal.

Druk

De Universiteit van Kentucky legt uit dat wanneer een ongeboren baby druppels in het bekken, zijn moeder meestal een waarneembaar gevoel van druk in haar bekkengebied ervaringen. Sommige vrouwen rapporteren dat dit gevoel als het hoofdje van de baby voelt is te drukken op down; andere vrouwen melden dat ze een gevoel dat hun baby's uitvallen ervaren, kunnen zodra ze zijn gedaald. De druk-sensatie kan ook het gevoel dat een stoelgang moet gebeuren. Het kan heel ongemakkelijk zijn afhankelijk van hoe laag de baby is en kan beter of slechter betreffende op de positie van de moeder en de activiteitenniveau.

Meer plassen

Frequentie van urination verhoogt wanneer een ongeboren baby in zijn moeders bekken afdaalt. De druk van de baby in het bekken wordt ook druk legt op verwante en nabijgelegen organen zoals de blaas. De Universiteit van Cincinnati merkt op dat deze extra druk kan ook leiden tot lekkage van de blaas naast de noodzaak om vaker plassen.

Uiterlijk wijzigen

Wanneer bekken druk als gevolg van een ongeboren baby's betrokkenheid in het bekken optreedt, neemt buik van zijn moeder een nieuw uiterlijk. De ronding die hoger en dichter bij de longen voor betrokkenheid verschuivingen was, waardoor de buik te laten uitzien als het is gedaald.

Gemak in ademhaling

Ondanks het ongemak dat bekken druk kan brengen, is een voordeel dat een moeder is in staat om te ademen gemakkelijker. Wanneer een ongeboren baby in het bekken afdaalt, hebben de longen en het middenrif meer ruimte, waardoor kortademigheid en ademhalingsproblemen elimineren dat zwangere vrouwen vaak ervaren, notities, de Universiteit van Minnesota.

Dilatatie

Cervicale dilatatie treedt op wanneer de veranderende positie van een ongeboren baby bekken druk intens genoeg maakt tot de baarmoederhals te dun en te openen. Deze veranderingen ontstaan meestal door contracties, die de hoeveelheid druk gelegd op de baarmoederhals verhogen. Hoe lager is een baby in zijn moeders bekken, de meer druk die de moeder voelt als dilatatie optreedt.


gerelateerde artikelen