How to Fight Depressie zonder Drugs

October 26

Depressie is een soort mentale stoornis die een belangrijke invloed op uw dagelijks leven hebben kan. Het kan worden veroorzaakt vanuit persoonlijke problemen, financiële kwesties, een verlies van een geliefde of een ziekte te behandelen. Conventionele geneesmiddelen effectief bij de behandeling van depressie zou kunnen zijn, maar ze kunnen komen met ongewenste neveneffecten. Aanpassingen van de levensstijl en natuurlijke behandelingen zijn een alternatieve benadering.

Stap 1

Knip de drugs. Recreatieve drugs kunnen een grote invloed hebben op uw humeur. Zij geven u een korte gevoel van geluk en opluchting dat met intens depressie kan worden opgevolgd. Als u marihuana, cocaïne, Ecstasy, amfetaminen of grote hoeveelheden alcohol gebruikt, stoppen ze te gebruiken.

Stap 2

Cafeïne te elimineren. Cafeïne is een stof dat uw hartslag versnelt en maakt je Alerter. Maar het kan ook leiden tot nervositeit, prikkelbaarheid, een gebrek aan slaap en het depressie kan bevorderen. Vermijd producten die cafeïne, zoals koffie, thee, frisdrank, '' energy drinks '' en supplementen.

Stap 3

Start boeiende in oefening. Fysieke activiteit is het al bekend om zijn vele voordelen aan het lichaam. Als het gaat om depressie, het kun je gedachten af van uw problemen en het kan ook endorfine vrij, die natuurlijke zijn stemming-verbeterende chemische stoffen. Streven naar 30 minuten lichaamsbeweging per dag van de week. Voorbeelden zijn wandelen, tuinieren, werk van de werf, zwemmen, tennissen en joggen.

Stap 4

Ontspanning activiteiten duren. Hoge mate van stress en angst kunnen depressie voeden. Een manier om het verlagen van uw stress niveaus is door deel te hebben in ontspanningstechnieken. Voorbeelden hiervan zijn yoga, tai-chi, meditatieve ademhaling, ontspanning van de spier en geleide beeldspraak.

Stap 5

Zie een acupuncturist. Acupunctuur is een vorm van Chinese geneeskunde dat al eeuwenlang. Het idee erachter is dat het lichaam een constante stroom van energie heeft. Wanneer deze energie wordt geblokkeerd, kan het leiden tot aandoeningen zoals depressie. Om de blokkering van deze energie, te worden zeer fijne naalden ingevoegd op verschillende meridiaan punten op je lichaam. Zoek een acupuncturist in uw streek te krijgen van deze behandeling gedaan.

Stap 6

Gebruik van voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn afgeleid van natuurlijke bronnen, en ze worden gebruikt als alternatief voor conventionele medicijnen. St. John's wort, SAM-e en omega-3 vetzuren zijn allemaal voorbeelden van supplementen voor depressie.

Waarschuwingen

  • Als u kiest om het gebruik van supplementen, zorg ervoor om hen te nemen zoals voorgeschreven, test als de Food and Drug Administration niet hen voor zuiverheid of veiligheid.

gerelateerde artikelen