Lijst van levensmiddelen die maïs bevatten

October 24

Lijst van levensmiddelen die maïs bevatten

Maïs is een goedkope en veelzijdige ingrediënt dat wordt gebruikt om een breed scala van levensmiddelen. Volgens «««FoodReference.com, meer dan 200 soorten maïs bestaan en al zijn goede bronnen van vitamine A. Hoewel niet gemeenschappelijk, vergen een graan allergie elimineren van maïs en voedsel gemaakt met maïs uit uw dieet dus weten welke bevatten maïs een goede manier is om te voorkomen dat een reactie.

High Fructose Corn Syrup

Hoge fructose corn syrup, of HFK's, is de meest gebruikte zoetstof in verwerkt voedsel, meldt MayoClinic.com. Met debat voort haar veiligheid, is het belangrijk om te overwegen het brede scala van voedsel dat HFK's uiterlijk vertoon opwaarts ter. Inbegrepen zijn soda, specerijen, verpakte desserts, snoep, granola bars, vruchten snacks en granen. Lees etiketten als u probeert om uw inname van suiker te verminderen. HFK's kan een reactie veroorzaken, als u allergisch voor maïs bent, maar het goede nieuws is dat veel fabrikanten beginnen te verwijderen uit hun producten, vermindering van het risico.

Chips

Maïs chips worden verkocht in supermarkten landelijk en veel mensen genieten van hen voor een snack. Merknamen zoals Doritos en Fritos verkopen chips gemaakt van maïsmeel. Dit voegt maïs smaak aan de snack, terwijl ook het geven van het een krokante consistentie. Maïs chips zijn soms gezonder dan de aardappels, chips en een goede snack wanneer ondergedompeld in salsa. Huisgemaakte maïs chips zijn vaak gemaakt door frituren maïs tortilla's, waarmee u de dezelfde snack, maar zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Witte maïs en gele maïs chips zijn beschikbaar en de smaak is vergelijkbaar.

Granen

Vele soorten granen zijn gemaakt van maïs, met inbegrip van maïs Chex, Cornflakes en Kix. Volgens Dr. Mirkin bevatten granen gemaakt uit maïs meestal zowel geraffineerde granen en gehele korrels. Wanneer het kiezen van een gezonde maïs afgeleid granen, is het belangrijk om op te letten voor hoog suikergehalte zo etiketten lezen voordat u uw keuze maakt. Droge corn granen maakt een goede snack of toevoeging aan de trail mix omdat het is over het algemeen laag in calorieën.

Whisky

De meeste soorten whisky worden geproduceerd met behulp van maïs ingrediënten. Een Canadese type whiskey is over het algemeen 90 procent maïs, 5 procent rogge en 5 procent gerstemout, volgens de Ontario maïs producent. Maïs whiskey werd geproduceerd vanwege de overvloed aan graan en het hoeft niet te worden gerijpt in houten vaten, waardoor het sneller en minder duur om te produceren. Whisky die is gemaakt uit maïs is goedkoper dan andere soorten en vaak heeft een sterker en zoeter smaak.


gerelateerde artikelen