L-Arginine beïnvloedt bloeddruk medicatie?

July 20

L-Arginine beïnvloedt bloeddruk medicatie?

Bloeddruk is de kracht die je bloed in uw hele lichaam circuleert. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention lijden 31,3 procent van alle Amerikanen aan hoge bloeddruk, met veel hoge bloeddruk medicatie wordt voorgeschreven. Op hetzelfde moment, het gebruik van complementaire geneeskunde groeit in de Verenigde Staten en het gebruik van nutraceuticals of supplementen zoals L-arginine, aan controle bloeddruk stijgt. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, zijn 38 procent van de Amerikaanse volwassenen met behulp van enige vorm van complementaire geneeskunde. Echter, er kunnen problemen optreden wanneer deze twee vormen van medische behandeling zonder medeweten van uw gezondheid-zorgverleners worden gecombineerd.

L-arginine

L-arginine is een aminozuur dat wordt beschouwd als voorwaardelijke. Het is niet meestal noodzakelijk behalve in tijden van ziekte of stress, volgens de National Institutes of Health. L-arginine is gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals congestief hartfalen, pijn op de borst, hoge bloeddruk, coronaire hartziekten, seniele dementie, stimuleren van het immuunsysteem en het verbeteren van de atletische prestaties. Doses van L-arginine variëren op basis van de voorwaarde dat het wordt gebruikt om te behandelen maar bereik tussen 3 en 20 g per dag, meestal in doses verdeeld over de hele dag.

Bloeddruk medicijnen

Hoge bloeddruk medicijnen verschillen in soorten. Sommige werken door het verwijderen van overtollige vocht en natrium uit het lichaam terwijl anderen de hartslag vertragen en bloedvaten verwijden ter vermindering van uw bloeddruk. Voorbeelden van verschillende medicijnen voor de behandeling van hoge bloeddruk zijn captopril, enalapril, losartan, valsartan, furosemide en amlodipine. Volgens de National Institutes of Health, moet je niet nemen van L-arginine met een hoge bloeddruk medicijnen. L-arginine heeft de mogelijkheid om uw bloeddruk te verlagen en als genomen met uw bloeddruk medicatie, kan verminderen tot uw bloeddruk tot gevaarlijk lage niveaus.

L-arginine en bloeddruk

Onderzoekers blijven kijken naar de gezondheidsvoordelen van L-arginine. Een studie van 2010 gepubliceerd in de "medische wetenschap Monitor" gekeken naar L-arginine en de doeltreffendheid ervan voor de behandeling van patiënten met hypertensie of hoge bloeddruk. De studie omvatte 54 deelnemers, met 19 in een controlegroep en 35 met hypertensie. Deelnemers kregen een placebo of L-arginine. De deelnemers die ontvangen van L-arginine waren elk gegeven 2 g of 4 g drie keer per dag. De groep ontvangt een totaal van 12 g van L-arginine per dag zag een significante verlaging van de bloeddruk.

Overwegingen

Als u hoge bloeddruk en overweegt het nemen van L-arginine als aanvulling, eerst overleggen met uw arts. Voeg geen L-arginine aan uw dagelijkse supplementen als u zijn het nemen van een bloeddruk medicatie. Terwijl L-arginine kan een effectieve complementaire behandeling voor hoge bloeddruk, moet het niet worden gecombineerd met traditionele medicijnen. Bent u geïnteresseerd in het proberen van L-arginine, spreken met uw arts over het spenen u uit uw medicijnen voor hoge bloeddruk vóór de overbrenging naar L-arginine. Uw arts moet uw bloeddruk om optimale resultaten te behalen op de voet volgen.


gerelateerde artikelen