How to Be een minimalistisch met kinderen

August 27

How to Be een minimalistisch met kinderen

Misschien is uw wens naar een beter leven met minder bezittingen kan worden overschaduwd door de stapel speelgoed morsen uit uw kinderkamer of u niet lijken te krijgen van de hele familie aan boord met het idee van het minimalisme. Maken van grote levensstijl veranderingen moeilijk op het eerste, maar de kleine stapjes nemen naar een eenvoudiger leven kunnen kan u helpen bereiken uw minimalistische doelstellingen. Leren hoe om te krijgen de kinderen betrokken bij het creëren van overzichtelijke ruimten en meer tijd samen als een familie zullen de moeite waard.

Stap 1

Begin uw minimalistische avontuur met een frisse kijk. Aan uw kinderen uitleggen dat materiële bezittingen niet hen gelukkig maken zullen, zoals wordt geïllustreerd door het ongerepte speelgoed in hun slaapkamer kast. Praten over het leven binnen iemands middelen en niet het nastreven van een leven van schuld gewoon aan een levensstijl te handhaven. Help uw kinderen nadenken over de aankopen die zij maken--vragen, "Is dit iets dat je echt nodig hebt en zal gebruiken, of wilt u gewoon besteden uw uitkering?" Loslaten van de overtuiging dat het bezitten van objecten belangrijk is. Worden gul met anderen, zodat uw kinderen uw voorbeeld kunnen volgen.

Stap 2

Wijzen op de voordelen van een minimalistisch leven aan uw kinderen. Zeggen, "merkte u dat het slechts duurde een paar minuten om uw kamer schoon te maken? Nu heb je meer tijd om te spelen buiten!" Moedig uw kinderen te leven met minder objecten, maar uw tijd zich te concentreren op wat belangrijk zoals ontspannen samen, gaan naar het park of vrijwilligerswerk als een familie. Laat ze kennismaken met de positieve voordelen van minimalistisch leven zonder de druk van het opgeven van alles tegelijk.

Stap 3

Vermijd vullen uw planning met afspraken en activiteiten. Toestaan voor downtime, worden creatieve, ontspannen of om te proberen iets nieuws. Besteed minder tijd aan winkelen en schoonmaken van het huis, en besteden meer tijd om te doen wat is belangrijk voor uw gezin. Overwegen uw jonge geitjes omhoog voor georganiseerde sporten niet elk seizoen te ondertekenen, maar toestaan voor spontane avonturen te gebeuren. Maak een familieagenda om iedereen gepost op wat omhoog komt te houden.

Stap 4

Allereerst dat de strijd tegen de dingen te elimineren wat uw kinderen niet gebruiken of spelen met. Verwijder langzaam andere geen onnodige items met je kind, vragen, "Do you think zal u dit opnieuw gebruiken?", of "Wilt u doneren aan een ander kind die misschien graag spelen met het?" Maak stapels van items die u wilt weggooien, recyclen en doneren met de input van uw kind. Stevige, kwalitatief betere geschenken aan uw kinderen in de toekomst zullen langdurig geven. Scan uw kids schoolwerk en kunst projecten om te slaan ze zonder stapels van rommel toe te voegen aan uw kasten.

Stap 5

De voorbeeldfunctie van een minimalistische levensstijl voor uw kinderen door het wegwerken van uw persoonlijke overtollige bezittingen eerst, en stoppen met winkelen voor overbodige items. Praten over de voordelen van het hebben van een plaats voor alles, de-verrommeling en zich te concentreren op wat echt belangrijk is.

Tips

  • Forceer niet uw kinderen om te elimineren speelgoed en spullen voordat ze klaar zijn. Geef ze de tijd om te zien het voordeel van een minimalistische levensstijl.

gerelateerde artikelen