Kruk waterontharder bijwerkingen

August 25

Kruk waterontharder bijwerkingen

Constipatie kan de ontlasting in de dikke darm en het rectum te droog en hard, waardoor het ongemakkelijk om een stoelgang hebben. Kruk weekmakers kunnen worden gebruikt om de ontlasting verzachten en gemakkelijker te geven uit het spijsverteringskanaal. Echter hebben deze medicijnen verschillende bijwerkingen die kan leiden tot ongemak en kunnen nopen tot het vinden van alternatieve behandelmogelijkheden.

Maagkrampen

Wanneer de dikke darm te veel water uit de ontlasting trekt, leidt het tot harde, droge ontlasting die leiden constipatie tot kan. Terwijl kruk weekmakers niet een laxerende werking op het spijsverteringsstelsel hoeft, hun ingrediënten de ontlasting verzachten en gemakkelijker door te geven. Sommige mensen ondervinden maag of darm krampen als gevolg van het gebruik kruk weekmakers. Drinken van 6 tot 8 glazen water op elke dag dat een Kruk waterontharder wordt gebruikt kan helpen deze krampen voorkomen.

Irritatie van de keel

Sommige kruk weekmakers zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm, zodat mensen die moeilijk slikken pillen hebben de voordelen van het nemen van een Kruk waterontharder kunt ervaren. De ingrediënten in de vloeibare vorm van kruk weekmakers kunnen veroorzaken irritatie van de keel. De smaak van de Kruk waterontharder kan sommige gebruikers ook de moeite. Elke het dienen van de Kruk waterontharder poeder mengen met SAP om te voorkomen dat deze onaangename smaak.

Misselijkheid & het braken

Misselijkheid en braken Kruk waterontharder bijwerkingen zijn bekend en kunnen worden veroorzaakt door zowel de vloeistof en de pil vormen van dit type van drug. Omdat ernstige braken tot uitdroging en andere ernstige medische aandoeningen leiden kan, moet het worden gemeld aan een arts. Een alternatieve medicatie kan worden voorgeschreven.

Allergische reactie

Een allergische reactie op de ingrediënten in kruk weekmakers is niet gebruikelijk, maar het is mogelijk. Allergische reacties kunnen veroorzaken zwelling van de lippen, handen en tong, netelroos en huiduitslag. Streven naar directe medische behandeling als er geen symptomen van een allergische reactie optreden. Een ernstige allergie kan de administratie van levensreddende geneesmiddelen vereisen.

Diarree

Kruk weekmakers kunnen veroorzaken diarree, vooral als de aanbevolen dosering wordt overschreden. Wanneer de ontlasting te zacht wordt, kan de stoelgang worden zeer los of waterig. Als diarree optreedt, drink veel water om uitdroging te voorkomen. Als het aanhoudt, Raadpleeg een arts voor behandeling.


gerelateerde artikelen