Wat gebeurt er als een pasgeboren baby melk van de koe drinkt?

September 3

Wat gebeurt er als een pasgeboren baby melk van de koe drinkt?

Baby's moeten niet het drinken van melk van de koe tot ten minste twaalf maanden van leeftijd, volgens de American Academy of Pediatrics. Pasgeborenen gegeven ongewijzigde koemelk kunnen het ontwikkelen van ernstige ziekten, met inbegrip van diarree, bloedarmoede en elektrolyt onbalans. Deze gevolgen kunnen permanente schade veroorzaken en kunnen bedreigen het leven van de pasgeborene. Onder geen enkele omstandigheid is koemelk een aanvaardbaar substituut voor moedermelk of verkrijgbare zuigelingenvoeding.

Voedingstekorten

Een verslag van de 1992 door de American Academy of Pediatrics Comité over voeding bepaald dat baby's drinken van niet-verwerkte koemelk last van aanzienlijke tekortkomingen in de ijzer, linolzuur en vitamine E. Iron deficiency bloedarmoede een van de meest voorkomende en ernstige problemen in verband met koe melk consumptie bij pasgeborenen is. Onbehandeld, kan deze tekortkoming leiden tot een leven lang leren gehandicapten en vertraagde motorische ontwikkeling. Hoewel de AAP wijst erop dat pasgeborenen gegeven ijzersupplementen met melk van de koe kunnen handhaven normale ijzer niveaus, de organisatie merkt op dat deze niet "het adres van de over het algemeen voedingsoogpunt van de zuigeling voeding."

Overnutrition

Pasgeborenen koemelk gegeven ontvangen buitensporige niveaus van bepaalde voedingsstoffen en mineralen. De AAP wijst erop dat koe melk bevat buitensporige niveaus van de elektrolyten kalium en natrium, tot regeling van de vochtinname. Deze belasting kunnen een pasgeboren baby's ontwikkeling nieren en kunnen ernstige ziekte veroorzaken wanneer de baby vocht omdat het zweet of diarree verliest. Koemelk bevat ook aanzienlijk meer eiwit dan menselijke moedermelk, en een pasgeboren baby's ontwikkeling spijsverteringskanaal is niet adequaat voldoende voedend waarde ontlenen aan het.

Gastro-intestinale irritatie

De American Academy of Pediatrics notities die in koemelk verbindingen kan het slijmvlies van de maag en de dikke darm van een baby irriteren. Dit kan leiden tot pijn in de onderbuik, evenals het verlies van bloed in de ontlasting van de baby. Na verloop van tijd kan bloedverlies van spijsvertering irritatie veroorzaken of verergeren van ijzer-deficiëntie bloedarmoede. Gecertificeerd borstvoeding consultant die Kelly Bonyata merkt ook op een hogere incidentie van diarree en braken onder baby's hele koemelk drinken.

Allergische reacties

Baby's gegeven melk van de koe vroeg in het leven zijn meer kans op het ontwikkelen van allergieën voor melk dan zuigelingen gevoed moedermelk of formule. Volgens Bonyata verhoogt hoge eiwitgehalte van de melk van de koe aanzienlijk de kans op een allergische reactie ten opzichte van zuigelingenvoeding, waarin minder allergene stoffen. Allergieën voor melk koe wellicht op lange termijn gevolgen voor de totale voeding gezondheid van het kind, en in sommige gevallen voedselallergie kunnen fataal zijn.