How to Monitor van een tiener die houdt sluipen uit

May 11

How to Monitor van een tiener die houdt sluipen uit

Als je hoofd naar bed voor de nacht, is u waarschijnlijk troost in de wetenschap dat uw gezin veilig onder uw dak is. Natuurlijk, als u een rebelse tiener, zou kunnen ze hebben andere plannen. Sluipen uit lijkt misschien onschuldig plezier aan haar, maar het is gevaarlijk gedrag--het betekent immers dat je niet weet waar uw tiener is's nachts. Terwijl u kan niet precies het vergrendelen van uw tiener in haar kamer, kunt u het controleren van haar activiteiten te ontmoedigen haar proberen te sluipen uit.

Stap 1

Laat uw tiener weet dat je hebt gevangen hem sluipen uit. Als hij weet dat u op zoek bent, is het mogelijk dat hij minder kans om te proberen en het huis verlaten, nadat u bent gegaan naar bed. Het is best om hem zitten en uit te leggen dat sluipen uit onaanvaardbaar is. Kunt u ook een overzicht gevolgen als het probleem blijft.

Stap 2

Controleer haar kamer gedurende de nacht. Het hoeft niet te onderbreken uw slaap te lang. Gewoon uw alarm om af te gaan op willekeurige tijden gedurende de nacht-- en vervolgens steken uw hoofd op uw tiener kamer om ervoor te zorgen dat ze nog steeds in bed wordt. Laat uw tiener weet dat you gonna dit, zodat ze niet het gevoel dat u op haar spioneren bent.

Stap 3

Gebruik van de technologie van uw tiener, controleren suggereert het Center for Disease Control and Prevention. Toegang hebben tot het Internet en een mobiele telefoon zijn privileges die u controleren kunt door te vragen om te zien uw tiener berichten en aan te dringen dat ze "vriend" u op alle sociale media sites dat ze gebruikt. Haar sociale netwerkpagina's dagelijks Controleer als haar vrienden weekend plannen--gaat en vraag uw tiener over haar plannen ook. Doordat een heads up op haar plannen, is het mogelijk een einde te maken aan het sluipen uit voordat het gebeurt zelfs.

Stap 4

Installeer een bewegingsmelder buiten uw huis waar uw tiener is waarschijnlijk om te proberen te ontsnappen. Of een licht of een alarm, weet u precies wanneer uw tiener probeert te verlaten-- en wellicht genoeg tijd om te stoppen met haar en haar terug binnen te brengen. Houd enkel in mening dat uw tiener waarschijnlijk de verschillende locaties van de bewegingssensoren en hoe ze te vermijden leert, zodat ze niet volledig waterdicht.

Stap 5

Blijf op uw hoede, waarschuwt blog panellid Wayne Yankus. Als uw tiener werkelijk wil sluipen uit, zal hij kijken voor mogelijkheden, wat betekent dat je niet kan veroorloven om heerlijk te slapen. Echter, als je houd de communicatielijnen open, kan u komen tot een akkoord dat hem willen sluipen weerhoudt uit--als het geven van hem een latere avondklok, maar met meer ernstige gevolgen als hij het breekt.


gerelateerde artikelen