Een lijst van at Home trainingen voor magere mensen

May 16

Een lijst van at Home trainingen voor magere mensen

Als u mager je hele leven geweest bent, en problemen ondervindt bij elke vorm van gewicht te zetten, kan uit te werken zinloos lijken. Echter, het is gewoon een kwestie om de juiste soort opleiding in plaats, in combinatie met andere belangrijke levensstijl aanpassingen. Ongeacht of je nu man of vrouw, zal krijgen van deze basisprincipes in plaats u helpen om het lichaam die u wilt. Terwijl aantrekken van grootte of definitie tijd kost, kan het zeker worden gedaan, zelfs vanuit het comfort van uw eigen huis. U hoeft niet sterk te zijn vanaf het begin. Je hoeft alleen te starten.

Lichaamsgewicht Circuits

Een lijst van at Home trainingen voor magere mensen

Lichaamsgewicht circuits zijn een geweldige plek om te beginnen als u nog niet veel opleiding voor gedaan. Met behulp van uw eigen lichaamsgewicht voor weerstand, je geleidelijk opbouwen van uw sterkte en toevoegen sommige spiermassa, die u helpen om een beetje groter en meer gedefinieerde. [Referentie 1] Hier is een circuit die kan je drie tot vier keer per week om te beginnen met het opbouwen van je lichaam. 10 push ups, 15 squats, 15 Russische wendingen (evenwichtige op uw heupen, dan draai zitten in de taille aan beide zijden), 10 triceps dips, 20 wandelen lunges en een 30-seconden plank uitvoeren Doen zo veel rondes mogelijk in 15 minuten.

Krijgen sommige gewichten

Een lijst van at Home trainingen voor magere mensen

Free-Weight opleiding is een zeer effectieve methode voor het toevoegen van grootte en sterkte aan elk type lichaam, maar vooral merkbaar op die met een "mager" frame zal worden. Zodra je genoeg kracht om te gaan met lichaamsgewicht circuits gemakkelijk hebt opgedaan, zijn gewichten een natuurlijke progressie. [Referentie 2] Krijgen van een set dumbbells of een power rack te gebruiken in uw tuin of in de garage kunt u echt het verhogen van de intensiteit van je training, zonder dat u het huis verlaten. Als je vrouwelijke, maak je geen zorgen over het krijgen van "omvangrijk"--de meeste vrouwen hoeft niet de fysiologische of hormonale profiel om dat te realiseren. In plaats daarvan ziet u verbeterde spierspanning met een lichte stijging in mager spiermassa. Twee bovenlichaam trainingen (samengesteld uit de bench press, gebogen over rij, biceps curl, triceps overhead persen en lateral raises) per week zal toenemen, de grootte en de kracht van je armen, borst en rug. Twee lagere lichaam workouts (met squats, deadlifts, omgekeerde lunges, squats enkele been en kalf werpt) zal verhogen van de grootte en de kracht van je benen, billen en onderrug.

Snelle en intensieve intervaltraining

Een lijst van at Home trainingen voor magere mensen

Intervaltraining heeft veel aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren, zoals het is zeer effectief voor ontwikkeling van mager spierweefsel. Intervaltraining is best gedaan gedurende een periode van 10 tot 20 minuten, afwisselend perioden van intensief werk met iets kortere periodes van rust. Opleiding op deze manier stimuleert uw fast-twitch spiervezels, veroorzaakt een verhoogde tarief van mager spierweefsel ontwikkeling, met name wanneer vergeleken bij cardio uitgevoerd in een gestaag tempo voor de duur van de training. [Reference 3]

Uw lichaam brandstof voor spiergroei

Een lijst van at Home trainingen voor magere mensen

Krijgen in de groei gerichte training is een goede start wanneer je probeert om een beetje groter of meer gedefinieerd. Uw workouts zijn echter slechts één stukje van de puzzel. U moet ook ervoor zorgen dat je eet een aanzienlijke bedrag--18 tot 20 calorieën per pond lichaamsgewicht, of zelfs maar liefst 25 calorieën per pond als je erg mager en hebben een harde tijd zetten op elke grootte. [Referentie 4] Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende slaapt, en om consequent te zijn. Je lichaam zal niet alleen maar groeien als je alleen eten genoeg grote maaltijden en een keer per week trainen.


gerelateerde artikelen