Hoe te leven met chronische pijn in de onderrug

March 19

Pijn in de onderrug is gemeenschappelijk--verklaart bijna iedereen heeft rugpijn die heeft bemoeid met de dagelijkse routineactiviteiten, werk of recreatie op een gegeven moment ervaren de National Institute of Neurological Disorders and Stroke. Deze deskundigen gaan zeggen dat chronische rugpijn wordt gemeten door de duur. Dit betekent dat pijn persistent maken voor meer dan drie maanden wordt beschouwd als chronische in de natuur. Pijn in de onderrug moet snelle behandeling, want het kan snel verergeren.

Stap 1

Raadpleeg uw arts. Voordat u kunt beginnen behandeling voor chronische pijn in de onderrug, de onderliggende oorzaak behoeften te bepalen. Uw arts zal een lichamelijk onderzoek verrichten en een grondige medische geschiedenis nemen. Als u de ernst van de pijn, de site, de begin en de duur van de symptomen beschrijft, zal uw arts kunnen stellen voor juiste behandeling te bepalen van de aard van uw pijn. Daarnaast kunnen bloedonderzoek en imaging studies uitsluiten van tumoren of neurologische oorzaken worden aanbevolen.

Stap 2

Probeer over-the-counter medicatie. Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals aspirine, ibuprofen en naproxen zijn effectief in het verlichten van de stijfheid, de zwelling en de pijn van chronische pijn in de onderrug. Ook topische analgetica, die rechtstreeks op het getroffen gebied toegepast zijn, kunnen het verminderen van pijn. Hoewel over-the-counter-medicijnen worden als veilig beschouwd, ze mag alleen worden gebruikt volgens de aanwijzingen op het etiket en u moet bespreken ze op te nemen met uw arts. Bepaalde over-the-counter-medicijnen kunnen worden gecontra-indiceerd met andere medicijnen die u inneemt of bepaalde medische aandoeningen.

Stap 3

Vragen over recept pijnstillers. Als uw chronische pijn in de onderrug ernstig is, vraag uw arts over recept pijnstillers. Medicijnen zoals morfine en codeïne-gebaseerde pijnstillers kunnen ernstige chronische rugpijn effectief beheren. Deze medicijnen moeten alleen worden gebruikt op een tijdelijke basis, en alleen onder direct toezicht van uw arts. Bovendien veroorzaken pijn voorschriftmedicijnen bijwerkingen waaronder verminderde reactietijd, slaperigheid, verminderde denken en verslaving. Nooit rijden of machines terwijl recept pijnstillers worden toegepast.

Stap 4

Het handhaven van goede voeding. Het National Institute of Neurological Disorders- en lijnkenmerken legt uit dat mensen met chronische pijn in de rug moeten handhaven goede voeding en praktijk goede eetgewoonten te verminderen en het ontmoedigen van overtollige gewicht. Teveel gewicht rond je taille belasting kan lagere rugspieren, bij te dragen tot pijn, dus vraag uw zorgverzekeraar aan te bevelen een geschikt dieetplan.

Stap 5

Geniet in het bad. Een warm bad is een eenvoudige en effectieve manier om spieren te kalmeren en het verlichten van chronische lage rugpijn. Daarnaast slapen nemen van een bad voor het slapen gaan kan het bevorderen van ontspanning en help u meer heerlijk.

Stap 6

Probeer massage. De Mayo Clinic staten die als pijn in de onderrug wordt veroorzaakt door overwerkte of gespannen spieren, massage therapie kunnen helpen bevorderen van ontspanning en geknoopte spieren los. Vraag uw zorgverzekeraar aan te bevelen een massagetherapeut, als hij voelt dat deze behandelingsoptie is geschikt voor uw voorwaarde.

Waarschuwingen

  • Als uw chronische pijn in de onderrug verergert of u ervaring gevoelloosheid in je benen, medische hulp inroepen prompt. U hebt een ernstige orthopedische of neurologische aandoening die snelle medische evaluatie en behandeling nodig.

Tips

  • Niet slouch als zittend of staand. Wanneer je staat, houd uw gewicht gelijkmatig verdeeld op je voeten. Je rug is beter in staat zijn ter ondersteuning van gewicht wanneer kromming wordt verminderd, en dit zal verminderen van druk en verminderen uw pijn in de onderrug.

Wat die u nodig hebt

  • Lichamelijk onderzoek
  • Over-the-counter medicatie
  • Recept pijnstillers
  • Dieetplan
  • Warm bad
  • Massagetherapie

gerelateerde artikelen