Rode, vlekkerige huid op het voorhoofd van een hoed

December 9

Rode, vlekkerige huid op het voorhoofd van een hoed

Een stijlvolle hoed kan zetten een outfit de finishing touch. Echter, sommige mensen vinden dat ze een band van rode, vlekkerige huid op hun voorhoofd ontwikkelen na het dragen van hoeden. Goed nieuws: U hoeft niet te stoppen met het dragen van uw favoriete modieuze chapeau. Er zijn meerdere mogelijke verklaringen voor deze toestand en over-the-counter producten die beschikbaar zijn voor de behandeling van het thuis.

Miliaria

Miliaria, ook wel genoemd "zweet huiduitslag," is een soort uitslag die optreedt wanneer de huideigen zweet leidingen zijn belemmerd. Zweet lekken in de huid, waardoor het te worden ontstoken. Iets dat overlapt zweet en belemmert de zweet leidingen kan miliaria veroorzaken. Bijvoorbeeld, voorkomt het vaak op de ruggen van mensen die in bed in warme klimaten voor lange periodes liggen. Evenzo kunnen de zweet leidingen van het voorhoofd worden belemmerd door een hoed. Miliaria wordt weergegeven als een rode huiduitslag, vaak met kleine blaar-achtige letsels.

Dermatitis

Rode, geïrriteerde huid kan ook het gevolg van dermatitis. In het geval van dermatitis als gevolg van het dragen van een hoed, is een waarschijnlijke boosdoener contact dermatitis. Contact dermatitis treedt op wanneer de huid in aanraking met een irriterend komt. In het geval van doek hoeden, krassend wollen doek kan leiden tot dermatitis. Andere mogelijke oorzaken zijn een reactie op chemische verbindingen, zoals wasmiddel. Een klein aantal mensen kan ook allergisch zijn voor stoffen gevonden in hat bands, zoals leder.

Behandeling

Miliaria zowel contact dermatitis zijn eenvoudig te behandelen. In het geval van miliaria, kunnen calamine locatie milde topische steroïden kalmeren de irritatie en verminderen de roodheid. Sommige gevallen van miliaria wellicht een bacteriële component, in dat geval een arts kan het aanbevelen van antibacteriële medicatie. Dermatitis kan vaak behandeld worden met corticosteroïden. Remedies die cool en kalmeren van het getroffen gebied, zoals koude kompressen en vochtinbrengende crèmes, kunnen helpen verminderen het ongemak dermatitis oorzaken.

Voorkomen van irritatie

De belangrijkste factor bij het voorkomen van verdere irritatie is het beperken van blootstelling aan de irriterende. In het geval van miliaria hierdoor voorkomen van obstructie van de zweet leidingen. Als de obstructie wordt veroorzaakt door een hoed, moet de drager vaak verwijderen, probeer alternatieve standpunten of stijlen van hoed, of gaan bareheaded. Het kan ook wenselijk zijn om te voorkomen dat hete, vochtige omgevingen, indien mogelijk. In het geval van contactdermatitis, kan het veranderen van hoeden helpen de drager vinden hoofddeksels die niet leidt irritatie tot.


gerelateerde artikelen